Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στην Άρσεναλ ο Λακαζέτ με μεταγραφή-ρεκόρ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Άρσεναλ ο Λακαζέτ με μεταγραφή-ρεκόρ

  -του Αντώνη Γεωργακόπουλου Όλοι οι φίλαθλοι της Άρσεναλ περίμεναν αυτή την στιγμή. Την ανακοίνωση δηλαδή της απόκτησης του Αλεξάντρ Λακαζέτ. Αυτό συνέβη χθες το απόγευμα και μάλιστα με ποσό ρεκόρ! Συγκεκριμένα, οι «κανονιέρηδες» πραγματοποίησαν την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία τους, αφού κατέβαλλαν 53 εκατομμύρια ευρώ στη Λυών, ενώ συν τα bonus, το κόστος […]

λακαζετ 2

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Όλοι οι φίλαθλοι της Άρσεναλ περίμεναν αυτή την στιγμή. Την ανακοίνωση δηλαδή της απόκτησης του Αλεξάντρ Λακαζέτ. Αυτό συνέβη χθες το απόγευμα και μάλιστα με ποσό ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, οι «κανονιέρηδες» πραγματοποίησαν την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία τους, αφού κατέβαλλαν 53 εκατομμύρια ευρώ στη Λυών, ενώ συν τα bonus, το κόστος μπορεί να φτάσει τα 60 εκατομμύρια.

Ο 26άχρονος Γάλλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών και το Σαββατοκύριακο θα ταξιδέψει με την αποστολή στο Σίδνεϊ, εκεί όπου θα κάνουν οι Λονδρέζοι την προετοιμασία τους.

Όσον αφορά στο ρεκόρ, δεύτερος είναι πλέον ο Μεσούτ Οζίλ με 47.000.000 ευρώ (από Ρεάλ το 2013) και τρίτος ο Αλέξις Σάντσες με 42.500.000 ευρώ

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις