Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Καρκίνος του προστάτη: Νικήστε τον, εκσπερματώνοντας καθημερινά!
ΥΓΕΙΑ

Καρκίνος του προστάτη: Νικήστε τον, εκσπερματώνοντας καθημερινά!

Επιστήμονες του Χάρβαρντ βρήκαν τη λύση για να κρατήσουν τους άντρες μακριά από τον καρκίνο! Και μάλιστα είναι η καλύτερη λύση, καθώς ανακάλυψαν, πως οι ατελείωτοι οργασμοί, θωρακίζουν τον αντρικό οργανισμό από την κακοήθεια. Με 21 οργασμούς το μήνα, ο προστάτης αποβάλλει τις τοξίνες οι οποίες δημιουργούν το κλίμα για την εμφάνιση του καρκίνου του […]

72-0.orgasmos-696x580

Επιστήμονες του Χάρβαρντ βρήκαν τη λύση για να κρατήσουν τους άντρες μακριά από τον καρκίνο!

Και μάλιστα είναι η καλύτερη λύση, καθώς ανακάλυψαν, πως οι ατελείωτοι οργασμοί, θωρακίζουν τον αντρικό οργανισμό από την κακοήθεια.

Με 21 οργασμούς το μήνα, ο προστάτης αποβάλλει τις τοξίνες οι οποίες δημιουργούν το κλίμα για την εμφάνιση του καρκίνου του προστάτη.

Για τους επιστήμονες του Χάρβαρντ, 21 οργασμοί το μήνα, δηλαδή 252 φορές το χρόνο, αρκούν για να κρατήσουν υγιέστατη την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 32 χιλιάδων ανδρών και τα αποτελέσματά της δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση “Ευρωπαϊκή Ουρολογία”. Τα ευρήματα της μελέτης έδειξαν ότι τα υψηλά επίπεδα σεξουαλικής δραστηριότητας μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη κατά 33%.

sex26

Η επιστημονική κοινότητα βέβαια τονίζει πως η ενεργή σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι ένας δείκτης καλής υγείας, όμως η σωστή διαστροφή και η σωματική άσκηση παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο.

Ο καθηγητής Τζέιμς Μπαλτς επισημαίνει πως, μια σωστή διατροφή είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να αποφύγεις οποιονδήποτε καρκίνο.

“Αν ένας άνδρας θέλει να μείνει έξω από το χειρουργείο και να αποφύγει τον καρκίνο του προστάτη, θα πρέπει να αποφεύγει τα φαγητά με πολλά λιπαρά και της περιβαλλοντικές τοξίνες που μπορούν να τον δημιουργήσουν”, εξηγεί.

Ο καρκίνος του προστάτη είναι πλέον ένας από τους πιο συχνούς καρκίνους που παρατηρούνται παγκοσμίως, μαζί με τον καρκίνο των πνευμόνων και του εντέρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις