Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία με νεκρούς στην Αίγινα! Αλιευτικό συγκρούστηκε με υδροφόρα
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία με νεκρούς στην Αίγινα! Αλιευτικό συγκρούστηκε με υδροφόρα

Τραγωδία σημειώθηκε με αλιευτικό σκάφος που βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας, μετά από σύγκρουση με πλοίο υδροφόρα, 2,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σουβάλας. Η υδροφόρα «Αίγινα 2» συγκρούστηκε με το αλιευτικό «Παναγιώτης» στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης. Το αλιευτικό βυθίστηκε αμέσως και το πλήρωμα της υδροφόρας περισυνέλεξε τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό […]

LIMENIKO2_539_355

Τραγωδία σημειώθηκε με αλιευτικό σκάφος που βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας, μετά από σύγκρουση με πλοίο υδροφόρα, 2,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σουβάλας.

Η υδροφόρα «Αίγινα 2» συγκρούστηκε με το αλιευτικό «Παναγιώτης» στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης.

Το αλιευτικό βυθίστηκε αμέσως και το πλήρωμα της υδροφόρας περισυνέλεξε τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό χωρίς τις αισθήσεις τους.

Στη συνέχεια τους μετέφερε στο λιμάνι της Αίγινας, όπου τους περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς και οι δύο ήταν νεκροί. Πρόκειται για δύο ψαράδες άνω των 70 ετών, που ήταν αδέρφια.

Δυστυχώς οι άτυχοι άντρες δεν γνώριζαν κολύμπι.

Ο δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης μίλησε στο protothema.gr για το τραγικό περιστατικό: «Δυστυχώς άλλη μια τραγωδία συμβαίνει στην Αίγινα. Είμαι εδώ, στο Λιμεναρχείο και προσπαθώ να μάθω πώς έγινε η σύγκρουση, γιατί χάθηκαν δύο ζωές. Είναι δύο αδέρφια που ήταν επαγγελματίες ψαράδες εδώ στην περιοχή μας. Προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τραγωδία και επίσης θέλω να πω ότι η υδροφόρα δεν ανήκει στο δήμο αλλά σε ιδιώτη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις