Χαμός στο νοσοκομείο- Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι γιατροί για τις άδειες!

ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο νοσοκομείο- Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι γιατροί για τις άδειες!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο κακός χαμός έγινε στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, Παναγιώτη Ζυγούρη, όπου είχε συνάντηση με τους γιατρούς για το θέμα των αδειών. Οι γιατροί βρίσκονται σε απόγνωση, αφού έχει μπει ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού και δεν μπορούν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι γιατροί καβγάδισαν πολύ έντονα, […]

05.07.2017 | 10:26

Ο κακός χαμός έγινε στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, Παναγιώτη Ζυγούρη, όπου είχε συνάντηση με τους γιατρούς για το θέμα των αδειών.

Οι γιατροί βρίσκονται σε απόγνωση, αφού έχει μπει ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού και δεν μπορούν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι γιατροί καβγάδισαν πολύ έντονα, με τις φωνές τους να ακούγονται σε ολόκληρο το νοσοκομείο. Δεν έλειψαν μάλιστα οι βρισιές και οι πολύ βαριές κουβέντες για την ανικανότητα της διοίκησης να διαχειριστεί ακόμα ένα θέμα.

Οι γιατροί έχουν προγραμματίσει να κάνουν Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, στην οποία έχει κληθεί και ο νομικός σύμβουλος της ΕΙΝΚΥΦ, για να δουν πώς θα μπορέσουν βρεθεί λύση.
 

Exit mobile version