Τζανακόπουλος: “Δεν μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί. Όλα καλά με την εκταμίευση της δόσης.”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζανακόπουλος: “Δεν μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί. Όλα καλά με την εκταμίευση της δόσης.”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν ενδιαφέρεται για τους αριθμούς η κυβέρνηση, παρά μόνο για το πώς θα δοθεί λύση που θα οδηγήσει στην ανάκαμψη της οικονομίας, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Μετά την είδηση πως υπάρχουν «ανοιχτά» προαπαιτούμενα που μπλοκάρουν την εκταμίευση της δόσης, ο κ. Τζανακόπουλος εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», […]

05.07.2017 | 10:16

Δεν ενδιαφέρεται για τους αριθμούς η κυβέρνηση, παρά μόνο για το πώς θα δοθεί λύση που θα οδηγήσει στην ανάκαμψη της οικονομίας, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μετά την είδηση πως υπάρχουν «ανοιχτά» προαπαιτούμενα που μπλοκάρουν την εκταμίευση της δόσης, ο κ. Τζανακόπουλος εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», επέμεινε πως «δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται μόνο για διαδικαστικά θέματα, διαδικασίες που πρέπει να γίνουν ώστε να εκταμιευτούν τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί.

Ο υπουργός Επικρατείας πρόσθεσε επίσης ότι η ελληνική οικονομία φαίνεται ότι βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης και πως η κυβέρνηση πρέπει να εγγυηθεί ότι αυτή θα έχει δυναμικό χαρακτήρα.

Το σημαντικό είναι, η οικονομική ανάκαμψη να επηρεάσει θετικά την κοινωνία και τους πολύ ταλαιπωρημένους από τα συνεχή μνημόνια Έλληνες.

Exit mobile version