Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ στο τέμενος της Ξάνθης: Ο ιμάμης ξυλοκόπησε ανήλικο παιδί!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στο τέμενος της Ξάνθης: Ο ιμάμης ξυλοκόπησε ανήλικο παιδί!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο μουσουλμανικό τέμενος της Ξάνθης, όταν ο ιμάμης ξυλοκόπησε ένα παιδί, ενώ και η μητέρα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα, λίγες ημέρες πριν το μπαϊράμι, σε τέμενος σε χωριό της Ξάνθης με πρωταγωνιστή τον τοπικό ιμάμη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «πρωτοπαλίκαρο» και «εκλεκτός» του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ. Χωρίς […]

77565_445_355

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο μουσουλμανικό τέμενος της Ξάνθης, όταν ο ιμάμης ξυλοκόπησε ένα παιδί, ενώ και η μητέρα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα, λίγες ημέρες πριν το μπαϊράμι, σε τέμενος σε χωριό της Ξάνθης με πρωταγωνιστή τον τοπικό ιμάμη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «πρωτοπαλίκαρο» και «εκλεκτός» του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ.

Χωρίς να είναι γνωστή η αιτία, διέκοψε την προσευχή που τελούσε κανονικά ως εκείνη την ώρα και ξυλοκόπησε το ανήλικο παιδί.

Η μητέρα του ανήλικου όταν ενημερώθηκε, έτρεξε στο τέμενος για να υπερασπιστεί το παιδί της, αλλά έπεσε και η ίδια θύμα προπηλακισμού. Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου ήταν και το παιδί της.

Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου ενώ την ίδια ώρα πάνω από 200 κάτοικοι του οικισμού είχαν συγκεντρωθεί και αποδοκίμαζαν τη συμπεριφορά του ιμάμη.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχουν πολλές καταγγελίες για κακοποίηση, ξυλοδαρμό ανήλικων παιδιών κατά την εκπαίδευση τους στο Κοράνι, αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση από νεότερους ιμάμηδες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις