Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Τσοχατζόπουλος σπάει τη σιωπή του: “Δεν δωροδοκήθηκα ποτέ. Πλήρωσα την προτίμηση μου στους Ρώσους” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσοχατζόπουλος σπάει τη σιωπή του: “Δεν δωροδοκήθηκα ποτέ. Πλήρωσα την προτίμηση μου στους Ρώσους” (vid)

Πρόκειται για μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ και σίγουρα θα προκαλέσει. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του, λίγο μετά την αποφυλάκιση του. Στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ, ο πρώην υπουργός λέει πως «πλήρωσα το γεγονός ότι αγόρασα όπλα από τους Ρώσους και αυτό οι Αμερικανοί δεν μου […]

ImageHandler (77)

Πρόκειται για μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ και σίγουρα θα προκαλέσει.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του, λίγο μετά την αποφυλάκιση του.

Στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ, ο πρώην υπουργός λέει πως «πλήρωσα το γεγονός ότι αγόρασα όπλα από τους Ρώσους και αυτό οι Αμερικανοί δεν μου το συγχωρούν. Πλήρωσα τις αντιπαραθέσεις μεταξύ διεθνών συμφερόντων στο χώρο της ενέργειας».

«Δεν υπάρχει παγκόσμια ή διεθνής συνωμοσία αλλά εχθρικές ενέργειες κατά της Ελλάδας. Ούτε το δάχτυλο έβαλα στο μέλι, ούτε δωροδοκήθηκα» υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη στις 23:45.

«Ποτέ δεν βρέθηκα σε ωραίο κελί, ήμουν σε κανονικό» λέει για τον πενταετή εγκλεισμό του στις φυλακές Κορυδαλλού.

tsoxat

«Πήγα στη φυλακή επειδή διώχθηκα πολιτικά από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη».

«Ήταν και ο Βενιζέλος μέσα στη συνωμοσία μαζί με τον Σαμαρά τότε εναντίον μου με τα υποβρύχια» υποστηρίζει και επιμένει: «Δεν υπήρξε δωροδοκία, δεν υπήρχε καταγγελία, δεν υπήρχε διακίνηση αυτού του χρήματος, δεν βρήκαν καμία πληρωμή σε μένα, τίποτα».

«Η δική μου ζωή και της οικογένειάς μου είναι πάρα πολύ απλή και φυσιολογική. Ούτε πολυδάπανη, ούτε πολλά σπίτια» λέει ο κ. Τσοχατζόπουλος.

«Εντάξει έμενα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου αλλά ήταν νόμιμη διαφανής έγκυρη αγορά. Πέντε φορείς είχαν ελέγξει την αγορά. Είχα πάρει δάνειο 800.000 ευρώ από την τράπεζα».

Η συνέχεια αύριο στις οθόνες μας…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις