Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας Τσίπρας- Τόσκας (video)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας Τσίπρας- Τόσκας (video)

Παρά τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλά σημεία της χώρας, με τη Μάνη να βρίσκεται σε πύρινο κλοιό για Τρίτη ημέρα, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε σήμερα την Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας για να επιθεωρήσει τα παλιά πυροσβεστικά αεροσκάφη. Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στις 10:00, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και […]

ImageHandler (70)

Παρά τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλά σημεία της χώρας, με τη Μάνη να βρίσκεται σε πύρινο κλοιό για Τρίτη ημέρα, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε σήμερα την Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας για να επιθεωρήσει τα παλιά πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στις 10:00, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου.

Ο κ. Τόσκας θα επισκεφτεί τη βάση, λίγες ώρες μετά την επίθεση στην Πυροσβεστική.

Μέσω κύκλων, δήλωσε πως όσο πυροσβέστες περιφέρονται στα κανάλια, άλλοι δίνουν μάχη για να σβήσουν τις φωτιές. «Οι συνδικαλιστές της ΕΑΠΣ κατηγορούν τον υπουργό επειδή επισκέφθηκε και ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Τους πληροφορούμε ότι αυτό έγινε και χθες επειδή οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Εάν θέλουν να αδρανοποιηθεί η πολιτική ηγεσία από τον έλεγχο και τον εντοπισμό των προβλημάτων, δεν θα τα καταφέρουν.

Το Πυροσβεστικό Σώμα θα ελέγχεται και θα αποδίδει προς όφελος των πολιτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός μέσω κύκλων, στέλνοντας το μήνυμά του. Πρόσθεσε δε, πως «βέβαια οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές που περιφέρονται στα κανάλια αντί να βρίσκονται στο μέτωπο των επιχειρήσεων επιδεικνύουν προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους μάχιμους συναδέλφους τους που πολεμούν με τις φλόγες».

Σήμερα πάντως ο Αλέξης Τσίπρας και ο κ. Τόσκας επισκέφθηκαν το κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης, για να ενημερωθούν για την ετοιμότητα της μοίρας εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου και να συνομιλήσουν με τα στελέχη και τους άνδρες αεροπυρόσβεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις