Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα θα πρέπει να θεωρείται ο Τζον Τέρι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα θα πρέπει να θεωρείται ο Τζον Τέρι

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πολλά ήταν τα σενάρια που υπήρχαν όταν έγινε γνωστό πως ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι, αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα. Θα βρει άλλη ομάδα; Θα σταματήσει το ποδόσφαιρο; Θα ασχοληθεί με την προπονητική; Όλοι είχαν αυτές τις απορίες. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα βρετανικά μέσα, ο 36χρονος αμυντικός δεν τα παρατάει και […]

john-terry

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πολλά ήταν τα σενάρια που υπήρχαν όταν έγινε γνωστό πως ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι, αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα. Θα βρει άλλη ομάδα; Θα σταματήσει το ποδόσφαιρο;

Θα ασχοληθεί με την προπονητική; Όλοι είχαν αυτές τις απορίες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα βρετανικά μέσα, ο 36χρονος αμυντικός δεν τα παρατάει και μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα της Άστον Βίλα.

Κρίνοντας από τα λεγόμενα της “Telegraph”, ο Τέρι έχει την δυνατότητα να εισπράξει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό λίγο πριν ολοκληρώσει την καριέρα του, και συγκεκριμένα, κάνει λόγο για νούμερο που ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 36χρονος αρχηγός από το 1998 έως και τη σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες φόρεσε τη φανέλα των “μπλε” του Λονδίνου, εκτός από ένα μικρό χρονικό διάστημα κατά το οποίο παραχωρήθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις