Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μαραντόνα: “Το προσκλητήριο για τον γάμο του Μέσι πρέπει κάπου να χάθηκε”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαραντόνα: “Το προσκλητήριο για τον γάμο του Μέσι πρέπει κάπου να χάθηκε”

του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η απουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα από τον γάμο του Λιονέλ Μέσσι ήταν αισθητή. Από την τελετή που έγινε στο Ροσάριο της Αργεντινής, έλειπε και ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τόνισε πως δεν κρατάει κακία για το γεγονός πως δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο, και χαρακτήρισε τον Μέσσι […]

farmaki-marantona-gia-mesi-einai-argentinos.w_hr

του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η απουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα από τον γάμο του Λιονέλ Μέσσι ήταν αισθητή. Από την τελετή που έγινε στο Ροσάριο της Αργεντινής, έλειπε και ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τόνισε πως δεν κρατάει κακία για το γεγονός πως δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο, και χαρακτήρισε τον Μέσσι ως κορυφαίο επαγγελματία και άνθρωπο.

“Συγχαίρω τον Μέσσι, ξέρει πολύ καλά πόσο τον αγαπάω. Το προσκλητήριο του γάμου  κάπου πρέπει να χάθηκε, αλλά τα συναισθήματά μου για αυτόν δεν θα αλλάξουν από αυτή του την κίνηση, είναι ένας καλός αθλητής και εξαιρετικός άνθρωπος” ήταν μερικά από τα λεγόμενα του θρύλου του παρελθόντος.

Ο Μαραντόνα, είχε και μια σύντομη συνεργασία με τον Μέσσι, όταν ο πρώτος, ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την οδηγήσει σε κάποια επιτυχία στο Μουντιάλ του 2010.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις