Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έτοιμος να γίνει “κανονιέρης” ο Λακαζέτ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμος να γίνει “κανονιέρης” ο Λακαζέτ

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ βρίσκεται η Άρσεναλ. Ο Γάλλος φορ, κοστολογείται στα 55 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, δεν έχει συμφωνηθεί το ποσό με το οποίο θα πωληθεί. Όπλο στις διαπραγματεύσεις, ο επίσης Γάλλος τεχνικός των “κανονιέρηδων”, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ευελπιστεί να πείσει τον 26χρονο να απορρίψει προτάσεις από άλλες […]

03-130024w23-23185905958044-720x400

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ βρίσκεται η Άρσεναλ. Ο Γάλλος φορ, κοστολογείται στα 55 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, δεν έχει συμφωνηθεί το ποσό με το οποίο θα πωληθεί.

Όπλο στις διαπραγματεύσεις, ο επίσης Γάλλος τεχνικός των “κανονιέρηδων”, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ευελπιστεί να πείσει τον 26χρονο να απορρίψει προτάσεις από άλλες μεγάλες ομάδες για χάρη του.

Ο πρόεδρος της Λυών,Jean-Michel Aulas επιβεβαιώνει πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Άρσεναλ και ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο,  κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου αποκτήματος, Μαριάνο Ντίαζ, από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ξεκαθαρίζει, όμως, πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Λυών και Άρσεναλ.

Πριν λίγο καιρό, ο Λακαζέτ βρισκόταν πολύ κοντά στο να γίνει μέλος της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τα σχέδια άλλαξαν, όταν η ισπανική ομάδα τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών.

Φήμες, θέλουν τον Ολιβιέ Ζιρού να προσφέρεται στους Γάλλους μαζί με χρηματικό ποσό ώστε να αποκτηθεί ο Λακαζέτ, κάτι τέτοιο, όμως, δεν ειπώθηκε ποτέ από τον πρόεδρο της ομάδος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις