Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ζωντανός είναι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζωντανός είναι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

Όπως όλα δείχνουν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ζωντανός, με τους απαγωγείς να το κάνουν σαφές στην οικογένεια του μήπως και καταφέρουν να πιέσουν για τα λύτρα. Η απόδειξη έγινε μέσω ερώτησης που έλαβε η οικογένειά του μετά από 97 ημέρες ομηρίας του. Πριν από περίπου πέντε ημέρες, μετά την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, και τις συνεχείς […]

2233462

Όπως όλα δείχνουν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ζωντανός, με τους απαγωγείς να το κάνουν σαφές στην οικογένεια του μήπως και καταφέρουν να πιέσουν για τα λύτρα.

Η απόδειξη έγινε μέσω ερώτησης που έλαβε η οικογένειά του μετά από 97 ημέρες ομηρίας του.

Πριν από περίπου πέντε ημέρες, μετά την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, και τις συνεχείς εκκλήσεις της οικογένειας για μία απόδειξη ζωής του ανθρώπου τους, οι απαγωγείς έστειλαν μήνυμα sms με το οποίο ζητούσαν να τους απευθύνουν μία ερώτηση, την απάντηση της οποίας μπορούσε να δώσει μόνο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Το ερώτημα στάλθηκε και σχεδόν άμεσα δόθηκε με τον ίδιο τρόπο και η απάντηση, που αναπτέρωσε τις ελπίδες της οικογένειας, η οποία όμως δεν έχει  καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό.

Η προηγούμενη ένδειξη ζωής ήταν ένα βίντεο περίπου 30 δευτερολέπτων, στις 25 Απριλίου. Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του, χωρίς σημάδια βίας αλλά ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος.

Επεσήμαινε ότι είναι καλά στην υγεία του και ζητούσε από τα μέλη της οικογένειάς του να συνεργαστούν με τους απαγωγείς, ενώ αναφερόταν στην επικράτηση του Εμμανουέλ Μακρόν στις γαλλικές εκλογές, για να φανεί πως το video έχει τραβηχτεί τώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις