Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξεκαρδιστικές ατάκες στο Twitter για το μνημείο της ΕΡΤ: “Σπρώξτε να μπούμε όλοι στο δημόσιο”! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκαρδιστικές ατάκες στο Twitter για το μνημείο της ΕΡΤ: “Σπρώξτε να μπούμε όλοι στο δημόσιο”! (vid)

Κατάφερε με ένα γλυπτό, του οποίου τα αποκαλυπτήρια έγιναν χθες, να προκαλέσει «χαμό» ο Κυριάκος Ρόκος. Ο καλλιτέχνης τρολάρει την ΕΡΤ με ένα έργο του που σχολιάστηκε με επικό τρόπο από τους χρήστες του διαδικτύου. Την προσπάθεια του Ρόκου απογείωσαν ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής ο οποίος δεν δίστασε να πει ουρλιάζοντας «σκάσε!!!» σε […]

ImageHandler (69)

Κατάφερε με ένα γλυπτό, του οποίου τα αποκαλυπτήρια έγιναν χθες, να προκαλέσει «χαμό» ο Κυριάκος Ρόκος.

Ο καλλιτέχνης τρολάρει την ΕΡΤ με ένα έργο του που σχολιάστηκε με επικό τρόπο από τους χρήστες του διαδικτύου.

Την προσπάθεια του Ρόκου απογείωσαν ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής ο οποίος δεν δίστασε να πει ουρλιάζοντας «σκάσε!!!» σε μία γυναίκα αλλά και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή η οποία έκανε ολόκληρο σόου  στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου το οποίο πληρώνουμε οι Έλληνες.

ert-twitter-enteka ert-twitter-epta ert-twitter-okto ert-twitter-pente ert-twitter-tria ert-twitter-dekatessera ert-twitter-dekapente ert-twitter-deka ert-twitter-dekatria ert-twitter-dodeka ert-twitter-dyo ert-twitter-ena ert-twitter-ennia ImageHandler (69)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις