Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ! Πήγε έξω από τον παιδικό σταθμό και αυτοκτόνησε! (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ! Πήγε έξω από τον παιδικό σταθμό και αυτοκτόνησε! (pics-vid)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την αυτοκτονία ενός άντρα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα, στην οδό Ασκληπιού και Βασιλίσσης Σοφίας έξω από τον 1ο Δημοτικό παιδικό Σταθμό. Ο 75χρονος λίγο μετά τις 10 το πρωί τύλιξε μια καραμπίνα σε κουβέρτα και πήγε έξω από τον παιδικό σταθμό, που βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από το […]

dsc-4034-1499164977

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την αυτοκτονία ενός άντρα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα, στην οδό Ασκληπιού και Βασιλίσσης Σοφίας έξω από τον 1ο Δημοτικό παιδικό Σταθμό.

Ο 75χρονος λίγο μετά τις 10 το πρωί τύλιξε μια καραμπίνα σε κουβέρτα και πήγε έξω από τον παιδικό σταθμό, που βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από το σπίτι του.

Η δασκάλα άκουσε δύο κρότους και έτρεξε να δει τι συμβαίνει, καθώς ο θόρυβος προερχόταν δίπλα ακριβώς από το αυτοκίνητο της. Ήταν η πρώτη που αντίκρισε το φρικτό θέαμα. Ο ηλικιωμένος είχε στρέψει το όπλο στο στήθος του και βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος.

Τα παιδάκια ευτυχώς ήταν μέσα και προετοίμαζαν την καλοκαιρινή εκδήλωση.

dsc-4037-1499164977

Ο άτυχος 75χρονος  με καταγωγή από το Αριοχώρι ήταν συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος ως φύλακας στο παλιό νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με πληροφορίες είχε κάνει γνωστή την απόφασή του να φύγει από τη ζωή. Όπως ανέφερε συγχωριανός του, κάτι τον βασάνιζε τελευταία και όλο τσακωνόταν.

Η κόρη του που ειδοποιήθηκε αμέσως έσπευσε στο σημείο όπου αντίκρισε τον πατέρα της νεκρό και σοκαρίστηκε.

dsc-4046-1499164976

“Πως βρήκες το κουράγιο και το έκανες,πατέρα;” φώναζε κλαίγοντας με λυγμούς.

«Δυστυχώς, το’πε και το’κανε. Πούλησε ότι είχε και δεν είχε – με πρώτο το αυτοκίνητό του και επαναλάμβανε διαρκώς τις τελευταίες ημέρες την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Δυστυχώς, βρήκε το κουράγιο και το’ κανε», είπε συγχωριανός του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις