Εμφανίστηκαν με… εκκωφαντικό τρόπο, οι βομβιστές των ΑΤΜ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εμφανίστηκαν με… εκκωφαντικό τρόπο, οι βομβιστές των ΑΤΜ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Επανεμφανίστηκαν με… εκκωφαντικό θόρυβο τα μέλη της συμμορίας που ανατινάζουν ΑΤΜ στην περιοχή της Φθιώτιδας και πιθανόν σε Εύβοια και Αττική. Αυτή τη φορά μετά την ανατίναξη Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής που ήταν εγκατεστημένη έξω από ΚΑΠΗ στην Ελάτεια, έφυγαν με 100.000 ευρώ, που βρήκαν στις κασετίνες του Μηχανήματος. Πίσω τους άφησαν σοβαρές […]

04.07.2017 | 08:22

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επανεμφανίστηκαν με… εκκωφαντικό θόρυβο τα μέλη της συμμορίας που ανατινάζουν ΑΤΜ στην περιοχή της Φθιώτιδας και πιθανόν σε Εύβοια και Αττική.

Αυτή τη φορά μετά την ανατίναξη Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής που ήταν εγκατεστημένη έξω από ΚΑΠΗ στην Ελάτεια, έφυγαν με 100.000 ευρώ, που βρήκαν στις κασετίνες του Μηχανήματος.

Πίσω τους άφησαν σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο ΑΤΜ όσο και στο κτήριο που στεγάζει το χώρο ξεκούρασης ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους μετά την έκρηξη

Οι κάτοικοι της περιοχής, όπως έχει συμβεί και με τόσους άλλους άλλων περιοχών όπου εμφανίστηκαν και έδρασαν οι «βομβιστές των ΑΤΜ», πετάχτηκαν στις 4 το πρωί της δευτέρας από τα κρεβάτια τους.

Οι δράστες είχαν διοχετεύσει αέριο στην πίσω πλευρά του ΑΤΜ και μετά την έκρηξη άρπαζαν τις κασετίνες και επιβιβάζονταν σε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, το οποίο δεν βρέθηκε.

Δυο κουκουλοφόροι- Ο ένας κρατούσε πιστόλι

Κάποιοι πρόλαβαν να δουν δύο από τους δράστες, που φορούσαν μαύρες κουκούλες.

Η προηγούμενη ανατίναξη ΑΤΜ με την ίδια μέθοδο και το ίδιο αποτέλεσμα για τους κατοίκους είχε σημειωθεί προ ολίγων ημερών στη Νέα Αρτάκη της Εύβοιας.

Είχαν αρπάξει 90.000 ευρώ

Εκεί άρπαξαν από τις κασετίνες 90.000 ευρώ και διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από περιοχή της Αττικής και το οποίο μετά τη διαφυγή τους έριξαν μέσα στη θάλασσα για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος τους.

Αφήνουν πίσω τους συντρίμμια

Σε άλλες περιπτώσεις τα χρήματα καταστρέφονται, σε άλλες καταφέρνουν να αρπάξουν μεγάλα χρηματικά ποσά αφήνοντας πίσω τους σοβαρές υλικές ζημιές σε καταστήματα, Σούπερ Μάρκετ και οποιοδήποτε άλλο χώρο όπου είναι εγκατεστημένα τα ΑΤΜ.

Ενώ η Αστυνομία τους… περιμένει στον έναν από τους Νομούς,  αυτοί χτυπούν σε άλλον.

Μπουκάλες και καλώδια στα χέρια της αστυνομίας

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους,  στη βιασύνη τους να διαφύγουν, έχουν αφήσει πίσω τους, μετά από βομβιστική επίθεση,  μία φιάλη υγραερίου και 3 μπουκάλια με  εύφλεκτο υγρό, τα οποία βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν αποτυπώματα ή ίχνη γενετικού υλικού.

 

Exit mobile version