Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ουρλιαχτά για τη Βαλαβάνη- Τα πήρε όταν τη ρώτησαν για τον Ντάνο (vid)
LIFESTYLE

Ουρλιαχτά για τη Βαλαβάνη- Τα πήρε όταν τη ρώτησαν για τον Ντάνο (vid)

Με την επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά το Survivor στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στο επίκεντρο η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μετά τα ουρλιαχτά από αυτούς που την είδαν, απάντησε σε ερωτήσεις… “Στην αρχή, όταν πεινάς, όταν βρέχεσαι, όταν δεν έχεις να φας τίποτα, λίγο τα νεύρα είναι… Όταν πρέπει να συμβιώσεις […]

ντανο

Με την επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά το Survivor στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στο επίκεντρο η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μετά τα ουρλιαχτά από αυτούς που την είδαν, απάντησε σε ερωτήσεις…

“Στην αρχή, όταν πεινάς, όταν βρέχεσαι, όταν δεν έχεις να φας τίποτα, λίγο τα νεύρα είναι… Όταν πρέπει να συμβιώσεις αναγκαστικά με 12 διαφορετικές προσωπικότητες και όταν ο ένας δεν ξέρει τον άλλον, μια κουβέντα παραπάνω θα παρεξηγηθεί. Με τον Ντάνο έχει τελειώσει η υπόθεση, δεν ξέρω για ποιο λόγο το ξανασυζητάμε. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ καλό παιδί με το οποίο μπορεί να είχαμε στην αρχή τις εντάσεις μας, όχι μόνο με εμένα αλλά και με άλλα παιδιά, δόξα τω Θεώ έκατσα, μίλησα μαζί του και τώρα στο τέλος που μείναμε οι δυο μας συνεργαστήκαμε άψογα.

Θα χαρώ πολύ να δω όλα τα παιδιά, δεν υπάρχει άτομο που δεν θέλω να δω. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Έχει ακουστεί ότι είχα φλερτ με τον Βασάλο, με τον Ντάνο, δεν ισχύει τίποτα. Το μόνο πράγμα που δεν σκέφτεσαι μέσα στο παιχνίδι είναι το ερωτικό κομμάτι”, σημείωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ σε επόμενη ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της απέναντι στη δημοσιογράφο για την ερώτηση γύρω από τη σχέση της με το Survivor. “Πάλι με τον Ντάνο γλυκούλα μου, γιατί; Πες μου λίγο” σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις