Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / “Στολίζουν” κανονικά τον Πολάκη, μετά την ανάρτηση για τη Σοβιετία
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

“Στολίζουν” κανονικά τον Πολάκη, μετά την ανάρτηση για τη Σοβιετία

Ακόμα μία φορά ο Παύλος Πολάκης πρωταγωνιστεί στα social media, λόγω των ιδιαίτερων αναρτήσεων του που θα μπορούσε εύκολα κανείς να τις χαρακτηρίσει πολύ προκλητικές. Πολλοί είναι αυτοί μάλιστα που δεν τον αντιμετωπίζουν ως υπουργό αλλά ως τρολ της κυβέρνησης! Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με την τελευταία ανάρτησή του με τον Καμμένο, τον Παππά και την αναφορά του σε μετατροπή […]

pappapolakis

Ακόμα μία φορά ο Παύλος Πολάκης πρωταγωνιστεί στα social media, λόγω των ιδιαίτερων αναρτήσεων του που θα μπορούσε εύκολα κανείς να τις χαρακτηρίσει πολύ προκλητικές.

Πολλοί είναι αυτοί μάλιστα που δεν τον αντιμετωπίζουν ως υπουργό αλλά ως τρολ της κυβέρνησης!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με την τελευταία ανάρτησή του με τον Καμμένο, τον Παππά και την αναφορά του σε μετατροπή της Ελλάδας σε Σοβιετία σχολιάστηκε από χρήστες του Facebook και του twitter που τον «στόλισαν» κανονικά είτε με βρισιές είτε με ειρωνεία, είτε με χιούμορ.

Ο Πολάκης στο προφίλ του στο Facebook αποκάλεσε τους Νίκο Παππά και Πάνο Καμμένο «κατακτητές του Διαστήματος», προσθέτοντας ότι ο ίδιος και οι… σύντροφοί του θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε Σοβιετία, «απαντώντας» εμμέσως σε όσα ανέφερε περί «Κολομβίας» από το βήμα του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μερικά από τα σχόλια στο διαδίκτυο:

fb-pol fb-pol2 fb-pol3 marlene-polakis theodorako-polakis giannaros-polakis eupolis-polakis konstantinos-polakis tasos-polakis

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις