Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τεράστια επιχείρηση με πάνοπλους αστυνομικούς και ελικόπτερο στο Μενίδι
ΕΛΛΑΔΑ

Τεράστια επιχείρηση με πάνοπλους αστυνομικούς και ελικόπτερο στο Μενίδι

Του Πέτρου Καρσιώτη Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας με τη συμμετοχή αστυνομικών από πολλές υπηρεσίες βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρωινές ώρες βάσει σχεδιασμού στο πρώην στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι. Στην επιχείρηση, που σχεδιάστηκε από τους επιτελείς της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο των νέων μέτρων αστυνόμευσης μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, αλλά […]

5674_3

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας με τη συμμετοχή αστυνομικών από πολλές υπηρεσίες βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρωινές ώρες βάσει σχεδιασμού στο πρώην στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι.

Στην επιχείρηση, που σχεδιάστηκε από τους επιτελείς της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο των νέων μέτρων αστυνόμευσης μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, αλλά και το πλήθος των παράνομων ενεργειών από συγκεκριμένα άτομα, παίρνουν μέρος δυνάμεις των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, της ΕΚΑΜ, των ΜΑΤ, της ΔΙΑΣ, των υπηρεσιών ασφαλείας, ενώ στην περιοχή πετάει ελικόπτερο οι αξιωματικοί του οποίου καταγράφουν όσα συμβαίνουν.

Ο χώρος του στρατοπέδου Καποτά που κάποτε φιλοξενήθηκαν σεισμόπληκτοι έχει μετατραπεί εδώ και πολύ καιρό σε ορμητήριο εγκληματικών συμμοριών ενώ κατά τα στοιχεία της Ασφάλειας Αττικής ήταν και ορμητήριο της γνωστής συμμορίας των χρηματοκιβωτίων από την οποία συνελήφθησαν δέκα πέντε μέλη εκ των οποίων τα δεκατέσσερα οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Μετά το πέρας της αστυνομικής επιχείρησης που χαρακτηρίζεται γιγαντιαία θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση της ασφάλειας Αττικής για τα αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις