Μεγαλογιατρός μετέφερε τους ασθενείς… σε άλλη πόλη για να μην κόβει αποδείξεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγαλογιατρός μετέφερε τους ασθενείς… σε άλλη πόλη για να μην κόβει αποδείξεις!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τη φαεινή ιδέα να μεταφέρει τους ασθενείς από τη Θεσσαλονίκη στην Κατερίνη είχε ένας πολύ γνωστός γιατρός που έπεσε πλέον στα χέρια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Ο λόγος ήταν φυσικά να μην κόβει αποδείξεις! Ο νευροχειρουργός διατηρεί και δεύτερο ιατρείο στην Κατερίνη και προέτρεπε τους ασθενείς του να τον επισκέπτονται εκεί επειδή του ήταν πιο […]

03.07.2017 | 12:33

Τη φαεινή ιδέα να μεταφέρει τους ασθενείς από τη Θεσσαλονίκη στην Κατερίνη είχε ένας πολύ γνωστός γιατρός που έπεσε πλέον στα χέρια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Ο λόγος ήταν φυσικά να μην κόβει αποδείξεις!

Ο νευροχειρουργός διατηρεί και δεύτερο ιατρείο στην Κατερίνη και προέτρεπε τους ασθενείς του να τον επισκέπτονται εκεί επειδή του ήταν πιο εύκολο να μην κόβει απόδειξη!

Μετά από έλεγχο της ΑΑΔΕ, ο γιατρός πιάστηκε στο ιατρείο της Κατερίνης να μην έχει κόψει 13 αποδείξεις, ούτε μία δηλαδή την ημέρα εκείνη.

Όπως προβλέπει ο νόμος, οι ελεγκτές δεν έκλεισαν το ιατρείο του, για να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς του.

Ωστόσο ο μεγαλογιατρός πλήρωσε πρόστιμο 1.500 ευρώ και, από την άλλη, η εφορία θα ελέγξει και για πολλά χρόνια πίσω τους τραπεζικούς λογαριασμούς και το «πόεθν έσχες» για την περιουσία που κατέχει.

Exit mobile version