Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μεγαλογιατρός μετέφερε τους ασθενείς… σε άλλη πόλη για να μην κόβει αποδείξεις!
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγαλογιατρός μετέφερε τους ασθενείς… σε άλλη πόλη για να μην κόβει αποδείξεις!

Τη φαεινή ιδέα να μεταφέρει τους ασθενείς από τη Θεσσαλονίκη στην Κατερίνη είχε ένας πολύ γνωστός γιατρός που έπεσε πλέον στα χέρια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Ο λόγος ήταν φυσικά να μην κόβει αποδείξεις! Ο νευροχειρουργός διατηρεί και δεύτερο ιατρείο στην Κατερίνη και προέτρεπε τους ασθενείς του να τον επισκέπτονται εκεί επειδή του ήταν πιο […]

2013_04_25_05_18_47__40ce0d116242418ab3c99980b0abc495

Τη φαεινή ιδέα να μεταφέρει τους ασθενείς από τη Θεσσαλονίκη στην Κατερίνη είχε ένας πολύ γνωστός γιατρός που έπεσε πλέον στα χέρια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Ο λόγος ήταν φυσικά να μην κόβει αποδείξεις!

Ο νευροχειρουργός διατηρεί και δεύτερο ιατρείο στην Κατερίνη και προέτρεπε τους ασθενείς του να τον επισκέπτονται εκεί επειδή του ήταν πιο εύκολο να μην κόβει απόδειξη!

Μετά από έλεγχο της ΑΑΔΕ, ο γιατρός πιάστηκε στο ιατρείο της Κατερίνης να μην έχει κόψει 13 αποδείξεις, ούτε μία δηλαδή την ημέρα εκείνη.

Όπως προβλέπει ο νόμος, οι ελεγκτές δεν έκλεισαν το ιατρείο του, για να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς του.

Ωστόσο ο μεγαλογιατρός πλήρωσε πρόστιμο 1.500 ευρώ και, από την άλλη, η εφορία θα ελέγξει και για πολλά χρόνια πίσω τους τραπεζικούς λογαριασμούς και το «πόεθν έσχες» για την περιουσία που κατέχει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις