Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το σήκωσε η Γερμανία!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το σήκωσε η Γερμανία!

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου Κατάφερε να “σηκώσει” το τρόπαιο η εθνική ομάδα της Γερμανίας, στον τελικό του Confederations Cup απέναντι στην Χιλή. Παρά τις πολλές απουσίες, και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεσή της, έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να κατακτάει τίτλους ακόμα και όταν αγωνίζεται χωρίς τα μεγάλα αστέρια της. Παράλληλα, οι “πιτσιρικάδες” έδωσαν υποσχέσεις […]

zinxrXAwhJRdMeZNvCMo

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Κατάφερε να “σηκώσει” το τρόπαιο η εθνική ομάδα της Γερμανίας, στον τελικό του Confederations Cup απέναντι στην Χιλή. Παρά τις πολλές απουσίες, και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεσή της, έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να κατακτάει τίτλους ακόμα και όταν αγωνίζεται χωρίς τα μεγάλα αστέρια της.

Παράλληλα, οι “πιτσιρικάδες” έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον της εθνικής, και αν κρίνουμε από την απόδοσή τους, προμηνύουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες για την “Νασιονάλμανσαφτ”.

Germany-chile2

Μπήκε καλύτερα στο ματς η Χιλή

Η Χιλή μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, και μέχρι το 20ό λεπτό, σφυροκοπούσε ανελέητα την Εθνική Γερμανίας. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ήρθε η στιγμή που άλλαξε όλο τον αγώνα. Ο Ντίας έκανε ολέθριο λάθος χαρίζοντας την μπάλα στον Βέρνερ, αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Στιντλ, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει σε κενή εστία.

Ύστερα από αυτό το τέρμα που σημείωσε, η Γερμανία πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της, πράγμα λογικό αφού είχε την ψυχολογία με το μέρος της.

Η Χιλή, προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, έχασε μερικές καλές ευκαιρίες, ωστόσο το 1-0 υπέρ των Γερμανών έμελλε να γίνει το τελικό σκορ. Με αυτό τον τρόπο, το κύπελλο του Confederations Cup κατέληξε στα “Πάντσερ”.

ap_17183664741901
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις