Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αλβανός αποπειράθηκε να βιάσει δυο κοπέλες μέρα- μεσημέρι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός αποπειράθηκε να βιάσει δυο κοπέλες μέρα- μεσημέρι

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο κοπέλες στη Ρόδο που πήγαν να κάνουν τις διακοπές τους, όταν ένας 44χρονος αποπειράθηκε να τις βιάσει. Οι δύο Αγγλίδες περπατούσαν κοντά στη γέφυρα της Κρεμαστής προερχόμενες από το αεροδρόμιο, όταν ο άντρας τις πλησίασε και προσπάθησε να τις ακινητοποιήσει. Εκείνες αντέδρασαν παρά τον φόβο τους και άρχισαν να του πετούν […]

ImageHandler (61)

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο κοπέλες στη Ρόδο που πήγαν να κάνουν τις διακοπές τους, όταν ένας 44χρονος αποπειράθηκε να τις βιάσει.

Οι δύο Αγγλίδες περπατούσαν κοντά στη γέφυρα της Κρεμαστής προερχόμενες από το αεροδρόμιο, όταν ο άντρας τις πλησίασε και προσπάθησε να τις ακινητοποιήσει.

Εκείνες αντέδρασαν παρά τον φόβο τους και άρχισαν να του πετούν πέτρες.

Ο Αλβανός έφυγε, όμως επέστρεψε σχεδόν αμέσως με το αυτοκίνητο του και αυτή τη φορά άσκησε βία πάνω τους. Οι κοπέλες κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία και περιέγραψαν το αυτοκίνητο με την αστυνομία να ξεκινά έρευνες.

Ο 44χρονος που είναι κάτοικος Κρεμαστής, συνελήφθη και σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, ενώ σήμερα οδηγείται στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις