Ένας υπέροχος παππούς, ζωγράφισε στους τοίχους σχολείου το παλιό αλφαβητάρι! (photos)

PLUS

Ένας υπέροχος παππούς, ζωγράφισε στους τοίχους σχολείου το παλιό αλφαβητάρι! (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αριστούργημα έγινε το δημοτικό σχολείο της Πάτρας, χάρη στο μεράκι του κυρίου Γιώργου και την αγάπη του για τα παιδιά. Το μοναδικό αναγνωστικό που μας συνόδευε στα θρανία της Α’ τάξης του Δημοτικού, «ζωντάνεψε» στους τοίχους του σχολείου και μας επιστρέφουν πολλά χρόνια πίσω… Το αξέχαστο βιβλίο, με πρωταγωνιστές τη Λόλα και την Άννα, πρωτοχρησιμοποιήθηκε […]

01.07.2017 | 12:19

Αριστούργημα έγινε το δημοτικό σχολείο της Πάτρας, χάρη στο μεράκι του κυρίου Γιώργου και την αγάπη του για τα παιδιά.

Το μοναδικό αναγνωστικό που μας συνόδευε στα θρανία της Α’ τάξης του Δημοτικού, «ζωντάνεψε» στους τοίχους του σχολείου και μας επιστρέφουν πολλά χρόνια πίσω…

Το αξέχαστο βιβλίο, με πρωταγωνιστές τη Λόλα και την Άννα, πρωτοχρησιμοποιήθηκε το 1956 και έμεινε γνωστό για τις εικονογραφήσεις και τα χαρακτηριστικά του παραδείγματα.

Μετά από πολλά χρόνια, ο κ. Γιώργος Κατσίποδος είχε την φοβερή ιδέα να ζωγραφίσει τα δύο κορίτσια που μεγάλωσαν γενιές, στους τοίχους του δημοτικού σχολείου στο Σούλι της Πάτρας.

Εδώ και αρκετό καιρό συμβάλλει εθελοντικά στο να δίνει ζωή στους άτονους τοίχους των σχολείων και μας κάνει να υποκλινόμαστε στην αγάπη που δείχνει για τη ζωή!

Exit mobile version