Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η σέξι σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα απαντά στα σχόλια: “Είμαι η μία και μοναδική για εκείνον” (pics)
LIFESTYLE

Η σέξι σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα απαντά στα σχόλια: “Είμαι η μία και μοναδική για εκείνον” (pics)

Στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Ζωή Τζάνη. Η γυμνάστρια και σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχουν σκεφτεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Έχει περάσει από τα μυαλό μας να παντρευτούμε, απλώς τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί και οι δύο κοιτάμε τα επαγγελματικά μας». Η σύντροφος, […]

spaliaras_tzani2

Στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Ζωή Τζάνη.

ImageHandler (48)

Η γυμνάστρια και σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχουν σκεφτεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Έχει περάσει από τα μυαλό μας να παντρευτούμε, απλώς τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί και οι δύο κοιτάμε τα επαγγελματικά μας».

spal

Η σύντροφος, μάλιστα, του Γιάννη Σπαλιάρα, φανερά ενοχλημένη για όλα όσα έχουν πει για εκείνη και τη σχέση της μαζί του, δίνει τη δική της απάντηση, βάζοντας έτσι οριστικά τέλος στα αρνητικά σχόλια. «Έχουμε κλείσει δύο χρόνια και πάμε για 2,5. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους όσους έλεγαν ότι ήμουν μία από τις πολλές του Γιάννη. Είμαι η μία και μοναδική για τον Γιάννη. Είμαι ερωτευμένη μαζί του».

ImageHandler (49) tzanh-1000 _mg_0306 goemspalaiar8

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις