Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Μαραντόνα εκθειάζει τον Πούτιν: “Είναι απλά φαινόμενο”
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μαραντόνα εκθειάζει τον Πούτιν: “Είναι απλά φαινόμενο”

To εγκώμιο του Βλαντιμίρ Πούτιν έπλεξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα ενώ επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, κατά την άφιξή του στη Μόσχα. «Νομίζω ότι μετά τον Ούγκο Τσάβεζ και τον Φιντέλ Κάστρο, ο Πούτιν, μαζί με τον Ντανιέλ Ορτέγκα και τον Εβο Μοράλες αποτελούν την κορυφαία ”λίγκα” των πολιτικών ηγετών», δήλωσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με […]

epa02235070 Argentinian national soccer team head coach Diego Maradona is seen before the FIFA World Cup 2010 quarter final soccer match between Argentina and Germany at the Green Point stadium in Cape Town, South Africa, 03 July 2010.  EPA/OLIVER WEIKEN Please refer to www.epa.eu/downloads/FIFA-WorldCup2010-Terms-and-Conditions.pdf

To εγκώμιο του Βλαντιμίρ Πούτιν έπλεξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα ενώ επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, κατά την άφιξή του στη Μόσχα.

«Νομίζω ότι μετά τον Ούγκο Τσάβεζ και τον Φιντέλ Κάστρο, ο Πούτιν, μαζί με τον Ντανιέλ Ορτέγκα και τον Εβο Μοράλες αποτελούν την κορυφαία ”λίγκα” των πολιτικών ηγετών», δήλωσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το RT.

«Ο Πούτιν μπορεί να φέρει ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο. Είναι απλά φαινόμενο», συνέχισε ο Μαραντόνα, που πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί τον Αμερικανό πρόεδρο εκ των κορυφαίων ηγετών. «Για εμένα, είναι περισσότερο σαν καρτούν. Κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση, αλλάζω κανάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 56χρονος Αργεντινός δεν βλέπει την Αμερική ως κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο. «Δεν πρέπει κανείς να ξεχνά τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα. Οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον ο σερίφης. Θα βρούμε ένα όπλο για να ανταγωνιστούμε αυτό που έχουν», δήλωσε.

Κανείς δεν θέλει πόλεμο, τόνισε, αλλά «Όταν βλέπεις τέτοιους χαρακτήρες από καρτούν, όπως ο Τραμπ, αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι τον πιάσει εμμονή, μπορεί όλοι να γίνουμε εχθροί»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις