Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ήρθε για την ΑΕΚ ο Λιβάγια!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήρθε για την ΑΕΚ ο Λιβάγια!

-Του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στην Ελλάδα κατέφθασε ο Μάρκο Λιβάγια λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ώστε να περάσει από ιατρικά τεστ, και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο 24χρονος επιθετικός, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα αγωνίζεται στην “Ένωση” ως δανεικός από την ισπανική Λας Πάλμας, ενώ στην συμφωνία υπάρχει και ρήτρα απόκτησης στα […]

Marko-Livaja

-Του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στην Ελλάδα κατέφθασε ο Μάρκο Λιβάγια λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ώστε να περάσει από ιατρικά τεστ, και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο 24χρονος επιθετικός, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα αγωνίζεται στην “Ένωση” ως δανεικός από την ισπανική Λας Πάλμας, ενώ στην συμφωνία υπάρχει και ρήτρα απόκτησης στα 2 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο ετήσιος μισθός του ποδοσφαιριστή κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ.

Ολοκληρώνοντας την μετακίνησή του στην ΑΕΚ, στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Κίελτσε της Πολωνίας για να ακολουθήσει την προετοιμασία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

“Έπαιξε” και ο Αραούχο ρόλο στη συμφωνία.

Ο Σέρχιο Αραούχο, ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο στράφηκε ο Λιβάγια ώστε να ζητήσει την συμβουλή του. Ο πρώτος, τον διαβεβαίωσε πως στην Αθήνα και την ΑΕΚ, θα περάσει πολύ καλά, και τον ενημέρωσε για το πάθος που δείχνουν οι φίλαθλοι της ομάδος.

Ποιός είναι ο Μάρκο Λιβάγια;

Ο Μάρκο Λιβάγια γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1993 στην Κροατία. Αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά και ως εξτρέμ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίντερ, πέρασε 2 σεζόν ως δανεικός σε Λουγκάνο και Τσεζένα, ύστερα μετεγγράφηκε στην Αταλάντα, από εκεί στην Ρουμπίν Καζάν, δόθηκε δανεικός στην Έμπολι και εν τέλει κατέληξε στη Λας Πάλμας, όπου σε 21 εμφανίσεις κατάφερε να σημειώσει 5 τέρματα. Επίσης, έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας. 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις