Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκαριστικό τροχαίο στον Άλιμο- Νεκρός o 32χρονος (photos- video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στον Άλιμο- Νεκρός o 32χρονος (photos- video)

Ένας 32χρονος έχασε τη ζωή του σε σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στον ανισόπεδο κόμβο της λεωφόρου Αλίμου. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε άγρια με μηχανή με αποτέλεσμα η τελευταία να διαλυθεί τελείως, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Ο οδηγός, ο οποίος φορούσε κράνος τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε ύστερα από δύο ώρες. Μέχρι να […]

NOTIA

Ένας 32χρονος έχασε τη ζωή του σε σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στον ανισόπεδο κόμβο της λεωφόρου Αλίμου. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε άγρια με μηχανή με αποτέλεσμα η τελευταία να διαλυθεί τελείως, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

NOTIA1

Ο οδηγός, ο οποίος φορούσε κράνος τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε ύστερα από δύο ώρες.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες η νοσηλεύτρια της οργανωμένης παραλίας «Ακτή του Ήλιου» που βρίσκεται δίπλα.

NOTIA2 NOTIA3

Το τροχαίο έγινε όταν η οδηγός του αυτοκινήτου, που κατευθυνόταν προς την Ποσειδώνος, έχασε τον έλεγχο βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στη μοτοσυκλέτα.

NOTIA4 NOTIA6 NOTIA7

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου, διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις