Στο υπ. Υγείας ο Τσίπρας: Πανό και “μπλόκο” της αστυνομίας στην ΠΟΕΔΗΝ (pics- vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο υπ. Υγείας ο Τσίπρας: Πανό και “μπλόκο” της αστυνομίας στην ΠΟΕΔΗΝ (pics- vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αντιμέτωπος με δύο πανό διαμαρτυρίας ήρθε αντιμέτωπος ο Αλέξης Τσίπρας κατά την σημερινή του επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας. Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ άνοιξαν τα πανό απέναντι από το κτίριο του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, στα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ, ενώ φώναζαν και συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης. Στο ένα από τα δύο πανό της ΠΟΕΔΗΝ πρωταγωνιστούν […]

30.06.2017 | 11:16

Αντιμέτωπος με δύο πανό διαμαρτυρίας ήρθε αντιμέτωπος ο Αλέξης Τσίπρας κατά την σημερινή του επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας.

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ άνοιξαν τα πανό απέναντι από το κτίριο του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, στα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ, ενώ φώναζαν και συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης.

Στο ένα από τα δύο πανό της ΠΟΕΔΗΝ πρωταγωνιστούν υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι κατά καιρούς δηλώσεις τους με τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία να κάνουν λόγο για «κωλοτούμπες». Στο δεύτερο πανό τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλουν την «εργασιακή εξουθένωση».

Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν μπλοκάρει την είσοδο των γραφείων της ΠΟΕΔΗΝ για να μην βγουν έξω οι συνδικαλιστές, παρά μόνο ένας- ένας με συνοδεία αστυνομικών!

Πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Exit mobile version