Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μυστήριο με την εξαφάνιση του 17χρονου Βασίλη: “Φοβόμαστε ότι κινδυνεύει”, λέει η οικογένεια του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με την εξαφάνιση του 17χρονου Βασίλη: “Φοβόμαστε ότι κινδυνεύει”, λέει η οικογένεια του

Μια μυστήρια εξαφάνιση έχει προκαλέσει την αγωνία, καθώς και σκέψεις τρόμου σε ολόκληρη την Κρήτη. Ο Βασίλης Σφακιανάκης έφυγε την περασμένη Τετάρτη από το σπίτι του λέγοντας πως πάει μια βόλτα, και από τότε αγνοείται. Την εξαφάνιση δήλωσαν στην αστυνομία οι γονείς του, που έχουν τρελαθεί από την ανησυχία τους. Πληροφορίες λένε πως ο 17χρονος […]

ImageHandler (46)

Μια μυστήρια εξαφάνιση έχει προκαλέσει την αγωνία, καθώς και σκέψεις τρόμου σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ο Βασίλης Σφακιανάκης έφυγε την περασμένη Τετάρτη από το σπίτι του λέγοντας πως πάει μια βόλτα, και από τότε αγνοείται.

Την εξαφάνιση δήλωσαν στην αστυνομία οι γονείς του, που έχουν τρελαθεί από την ανησυχία τους.

Πληροφορίες λένε πως ο 17χρονος ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα, χωρίς ωστόσο να έχει απαντήσει σε καμία από τις αμέτρητες κλήσεις της οικογένειας του.

«Ο Βασίλης έφυγε από το σπίτι το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης λέγοντας ότι πάει μία βόλτα. Μετά από τρεις ώρες τον πηρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και δεν το σήκωνε. Έτσι πήγαμε κατευθείαν στην αστυνομία. Προσπαθούσα να έρθω σε επικοινωνία με τον Βασίλη και το τηλέφωνό του ήταν κλειστό» δήλωσε στο protothema.gr η αδελφή του 17χρονου, Μαριάννα Σφακιανάκη.

exafsd2

Ο νεαρός μίλησε για τελευταία φορά με την αδερφή του τα ξημερώματα της Πέμπτης ενώ λίγη ώρα μετά τη συνομιλία μαζί της διέγραψε τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξαφανίστηκε.

exafsd1

«Κάποια στιγμή, ξημερώματα Πέμπτης, μιλήσαμε στο Facebook πάρα πολύ λίγο και μου έστειλε κάποια μηνύματα που έλεγαν ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου στο μέλλον. Εγώ του ζητούσα να μου πει που βρίσκεται για να πάω να τον πάρω και έβλεπα ότι αυτός φοβόταν πάρα πολύ. Δεν μου απάντησε ποτέ σε ποιο μέρος βρίσκεται και την Πέμπτη το μεσημέρι διέγραψε το προφίλ του στο Facebook με αποτέλεσμα να χάσουμε τα ίχνη του. Το μόνο που γνωρίζουμε από την αστυνομία είναι ότι βρίσκεται στην Αθήνα. Φοβάμαι πάρα πολύ γιατί πιστεύω ότι κάποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από τον αδερφό μου και τον παρακινεί προς το κακό. Έχουμε μιλήσει με όλους τους φίλους και τις παρέες του στην Κρήτη αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα. Κάποιους φίλους του, τους εχει ανακρίνει η αστυνομία και πιστεύω ότι αν γνώριζαν κάτι θα το έλεγαν στους αστυνομικούς γιατί είναι ανήλικοι και θα φοβόντουσαν τους αστυνομικούς αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα» προσθέτει.

exafsd3

«Θέλουμε να τον παρακαλέσουμε να επικοινωνήσει μαζί μας, να μάθουμε ότι είναι καλά και να γυρίσει και πάλι κοντά μας. Ο Βασίλης είναι μόλις 17 ετών, μου έλεγε τα πάντα και φοβάμαι ότι εκεί που είναι, κινδυνεύει» είναι η έκκληση της Μαριάννας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις