Η απίστευτη Κατερίνα Σολδάτου κρεμάστηκε από τη γέφυρα της Χαλκίδας- Θέμα ακόμα και στους New York Times (vid)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η απίστευτη Κατερίνα Σολδάτου κρεμάστηκε από τη γέφυρα της Χαλκίδας- Θέμα ακόμα και στους New York Times (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία για τις εκπληκτικές performances που κάνει ανά την Ελλάδα έγινε η Κατερίνα Σολδάτου. Η απίστευτη Ελληνίδα performer στα πλαίσια του project «Greece Has Soul», έχει κρεμαστεί στο παρελθόν από τα Μετέωρα σε ύψος 250 μέτρων, από την γέφυρα της Τατάρνας στα 43 μέτρα και τον υδράργυρο να δείχνει -3 βαθμούς Κελσίου, αλλά και από […]

29.06.2017 | 13:59

Θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία για τις εκπληκτικές performances που κάνει ανά την Ελλάδα έγινε η Κατερίνα Σολδάτου.

Η απίστευτη Ελληνίδα performer στα πλαίσια του project «Greece Has Soul», έχει κρεμαστεί στο παρελθόν από τα Μετέωρα σε ύψος 250 μέτρων, από την γέφυρα της Τατάρνας στα 43 μέτρα και τον υδράργυρο να δείχνει -3 βαθμούς Κελσίου, αλλά και από τον Ισθμό της Κορίνθου με 8 μποφόρ.

Η τελευταία της performance, ήταν στην Γέφυρα της Χαλκίδας ή αλλιώς «Υψηλή Γέφυρα του Ευρίπου», η οποία έχει ελεύθερο ύψος 34,5 μέτρα και ενώνει τη βοιωτική ακτή κοντά στο εργοστάσιο τσιμέντων με την ευβοϊκή στο λόφο Μπαταριά, μέσω του Αυτοκινητοδρόμου Σχηματαρίου-Χαλκίδας.

Μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως New York Times, Associated Press και πολλά άλλα, τη φιλοξένησαν στις σελίδες τους.

Συνέντευξη στο Associated Press

Exit mobile version