Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ: “Το άβατο των Εξαρχείων έχει την υπογραφή του κράτους. Κινδυνεύουμε! ” (vid)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ: “Το άβατο των Εξαρχείων έχει την υπογραφή του κράτους. Κινδυνεύουμε! ” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια. Η ομοσπονδία έκανε λόγο για δειλία του Νίκου Τόσκα, ενώ σήμερα το πρωί τοποθετήθηκε για το θέμα ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος. Ο κ. Γερακαράκος παραδέχθηκε ότι το αποκαλούμενο άβατο των Εξαρχείων φέρει τη σφραγίδα του κράτους καθώς απάντησε ότι «έτσι είναι, […]

29.06.2017 | 07:57

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια.

Η ομοσπονδία έκανε λόγο για δειλία του Νίκου Τόσκα, ενώ σήμερα το πρωί τοποθετήθηκε για το θέμα ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Ο κ. Γερακαράκος παραδέχθηκε ότι το αποκαλούμενο άβατο των Εξαρχείων φέρει τη σφραγίδα του κράτους καθώς απάντησε ότι «έτσι είναι, βγαίνουν συμπεράσματα από την απόφαση αυτή».

Όπως είπε, η ΠΟΑΣΥ  ετοιμάζεται να κάνει κινήσεις και σε άλλα άβατα όπως ο χουλιγκανισμός για τα οποία είπε ότι «για πολλούς λόγους η πολιτεία δεν τα έβαλε σε προτεραιότητα».

Η απόφαση για τη απαγόρευση φέρει την υπογραφή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής και όπως τόνισε ο κ. Γερακαράκος, θα γίνει απόλυτα σεβαστή ομοσπονδία.

Παρόλα αυτά, προανήγγειλε συνεδρίαση των οργάνων της ομοσπονδίας όπου θα παρθούν αποφάσεις.

Exit mobile version