Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ: “Το άβατο των Εξαρχείων έχει την υπογραφή του κράτους. Κινδυνεύουμε! ” (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ: “Το άβατο των Εξαρχείων έχει την υπογραφή του κράτους. Κινδυνεύουμε! ” (vid)

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια. Η ομοσπονδία έκανε λόγο για δειλία του Νίκου Τόσκα, ενώ σήμερα το πρωί τοποθετήθηκε για το θέμα ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος. Ο κ. Γερακαράκος παραδέχθηκε ότι το αποκαλούμενο άβατο των Εξαρχείων φέρει τη σφραγίδα του κράτους καθώς απάντησε ότι «έτσι είναι, […]

More than a thousand protesting uniformed staff joined a rally in Thessaloniki to demonstrate against planned reforms in their pension schemes one day before Greek Prime Minister Antonis Samaras inaugurate the 79th Thessaloniki International Fair. Thessaloniki, Greece on September 5, 2014. / Πορεία διαμαρτυρίας από ένστολους αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες στην Θεσσαλονίκη μια μέρα πριν τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου 2014.

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια.

Η ομοσπονδία έκανε λόγο για δειλία του Νίκου Τόσκα, ενώ σήμερα το πρωί τοποθετήθηκε για το θέμα ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Ο κ. Γερακαράκος παραδέχθηκε ότι το αποκαλούμενο άβατο των Εξαρχείων φέρει τη σφραγίδα του κράτους καθώς απάντησε ότι «έτσι είναι, βγαίνουν συμπεράσματα από την απόφαση αυτή».

Όπως είπε, η ΠΟΑΣΥ  ετοιμάζεται να κάνει κινήσεις και σε άλλα άβατα όπως ο χουλιγκανισμός για τα οποία είπε ότι «για πολλούς λόγους η πολιτεία δεν τα έβαλε σε προτεραιότητα».

Η απόφαση για τη απαγόρευση φέρει την υπογραφή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής και όπως τόνισε ο κ. Γερακαράκος, θα γίνει απόλυτα σεβαστή ομοσπονδία.

Παρόλα αυτά, προανήγγειλε συνεδρίαση των οργάνων της ομοσπονδίας όπου θα παρθούν αποφάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις