Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Ο Βασάλος κέρδισε το αυτοκίνητο, αλλά το… χάρισε! (video)
LIFESTYLE

Survivor: Ο Βασάλος κέρδισε το αυτοκίνητο, αλλά το… χάρισε! (video)

«Στο τελευταίο κουίζ της χρονιάς, ο παίκτης που θα κερδίσει το αποψινό κουίζ, θα κερδίσει αυτό το αγρίμι», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και άφησε άφωνους τους παίκτες, που κοιτούσαν αποσβολωμένοι ένα αυτοκίνητο! «Διαφορετικό έπαθλο. Διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Σε άλλο επίπεδο και οι αποψινές ερωτήσεις», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, που αποκάλυψε πως οι ερωτήσεις θα […]

S

«Στο τελευταίο κουίζ της χρονιάς, ο παίκτης που θα κερδίσει το αποψινό κουίζ, θα κερδίσει αυτό το αγρίμι», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και άφησε άφωνους τους παίκτες, που κοιτούσαν αποσβολωμένοι ένα αυτοκίνητο!

«Διαφορετικό έπαθλο. Διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Σε άλλο επίπεδο και οι αποψινές ερωτήσεις», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, που αποκάλυψε πως οι ερωτήσεις θα έχουν σχέση με τις μητέρες των παικτών.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 11 σωστές απαντήσεις και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 9 ήταν οι δύο που πέρασαν στον τελικό. Εκεί, έπρεπε με κλειστά τα μάτια να κάνουν μια συγκεκριμένη διαδρομή και να τοποθετήσουν κάποιους αριθμούς σε έναν πίνακα. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 3-2 στις νίκες.

Ωστόσο, το αυτοκίνητο το χαρίζει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις