Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτος ο Τραμπ: Άφησε τον Ιρλανδό πρωθυπουργό στην άλλη γραμμή, για να φλερτάρει (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτος ο Τραμπ: Άφησε τον Ιρλανδό πρωθυπουργό στην άλλη γραμμή, για να φλερτάρει (vid)

Η αδυναμία του Αμερικανού προέδρου στο γυναικείο φύλο είναι γνωστή, όμως η στιγμή που «έγραψε» τον Ιρλανδό πρωθυπουργό για τα μάτια μιας γυναίκας, ξεπερνά κάθε όριο. Για 90 ολόκληρα δευτερόλεπτα ο Ντόναλντ Τραμπ περίμενε στο ακουστικό του τον νέο πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ χαμογελώντας αμήχανα και παίζοντας με τα χαρτιά του ενώ περίμενε να ακούσει […]

ImageHandler (38)

Η αδυναμία του Αμερικανού προέδρου στο γυναικείο φύλο είναι γνωστή, όμως η στιγμή που «έγραψε» τον Ιρλανδό πρωθυπουργό για τα μάτια μιας γυναίκας, ξεπερνά κάθε όριο.

Για 90 ολόκληρα δευτερόλεπτα ο Ντόναλντ Τραμπ περίμενε στο ακουστικό του τον νέο πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ χαμογελώντας αμήχανα και παίζοντας με τα χαρτιά του ενώ περίμενε να ακούσει τη φωνή του Βαράντκαρ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, σύμφωνα με δημοσιογράφους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος ο Αμερικανός Πρόεδρος διέκοψε τη συνομιλία του με τον Βαράντκαρ για να φλερτάρει με ανταποκρίτρια του ιρλανδικού δικτύου RTE στην Ουάσινγκτον, την Καϊτριόνα Πέρι.

«Από πού είσαι;» ρώτησε ο Τραμπ τη δημοσιογράφο και συνέχισε έχοντας στην άλλη άκρη της γραμμής τον Ιρλανδό πρωθυπουργό: «Προχώρα, έλα εδώ, έλα εδώ. Από πού είσαι; Έχουμε όλες αυτές τις όμορφες παρουσίες από τον ιρλανδικό Τύπο».

Μάλιστα σχολίασε στον Ιρλανδό πρωθυπουργό: «Έχει ωραίο χαμόγελο στο πρόσωπό της, πάω στοίχημα ότι σου φέρεται καλά».

Η ίδια ανέβασε το video στο twitter χαρακτηρίζοντας το σκηνικό ως «αλλόκοτη στιγμή».

cattr
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις