Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / O Μπεργκ στην Αλ Αΐν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

O Μπεργκ στην Αλ Αΐν

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου O Μπεργκ στην Αλ Αΐν Πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βρίσκεται ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ. Στελέχη της ΠΑΕ του «τριφυλλιού» ταξίδεψαν ώστε να διαπραγματευτούν την πώληση του Σουηδού «γκολτζή». Όλα δείχνουν πως πέτυχαν αυτό που ήθελαν, καθώς οι Άραβες ιδιοκτήτες ανέβασαν την προσφορά τους στα 3,3 […]

μπεργκ

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου

O Μπεργκ στην Αλ Αΐν

Πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βρίσκεται ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ. Στελέχη της ΠΑΕ του «τριφυλλιού» ταξίδεψαν ώστε να διαπραγματευτούν την πώληση του Σουηδού «γκολτζή».

Όλα δείχνουν πως πέτυχαν αυτό που ήθελαν, καθώς οι Άραβες ιδιοκτήτες ανέβασαν την προσφορά τους στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που κρίνεται ως ικανοποιητικό στις τάξεις των «πρασίνων». Από αυτά τα χρήματα, περίπου τα 2,5 εκατομμύρια θα καταλήξουν στα ταμεία της ομάδος.

Το ήθελε πολύ ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ φαίνεται να θέλει πολύ αυτή την μεταγραφή, καθώς πιέζει με κάθε μέσο για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Τα λεφτά είναι πολλά και ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ηλικία των 30 ετών είναι σχεδόν απίθανο να τα αρνηθεί.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απολαβές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Ωστόσο, μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο αποτροπιασμός που είχε εκφράσει ο Μπεργκ για τα επεισόδια που έβλεπε να διαδραματίζονται στην χώρα μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις