Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εμφανίστηκαν οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη: “Είστε γελοίοι”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανίστηκαν οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη: “Είστε γελοίοι”

Άνοιξε πάλι ο διάλογος μεταξύ της οικογένειας Λεμπιδάκη και των απαγωγέων, που εμφανίστηκαν μία βδομάδα μετά την επιστολή  της οικογένειας πως τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις. Οι δράστες, στο sms που έστειλαν στον αδερφό του 54χρονου επιχειρηματία, απέφυγαν να πουν αν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ζωντανός, ενώ σύμφωνα με το ekriti ήταν ιδιαίτερα θρασείς και προκλητικοί με την οικογένεια που εδώ και […]

lempidakhs3-1498539642-1498634631

Άνοιξε πάλι ο διάλογος μεταξύ της οικογένειας Λεμπιδάκη και των απαγωγέων, που εμφανίστηκαν μία βδομάδα μετά την επιστολή  της οικογένειας πως τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις.

Οι δράστες, στο sms που έστειλαν στον αδερφό του 54χρονου επιχειρηματία, απέφυγαν να πουν αν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ζωντανός, ενώ σύμφωνα με το ekriti ήταν ιδιαίτερα θρασείς και προκλητικοί με την οικογένεια που εδώ και τρεις μήνες ζει ένα δράμα.

Οι δράστες εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον επιχειρηματία για όσο χρειαστεί, μέχρι να λάβουν αυτά που ζητούν, δηλαδή τα 50.000.0000 ευρώ ενώ η οικογένεια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόνο 10.000.000.

Εντωμεταξύ, προσπάθησαν να δουν τις προθέσεις της οικογένειας, σε περίπτωση που είναι ο άνθρωπος τους ζωντανός.

Στο πρώτο sms που έστειλαν από πακιστανικό κινητό, είπαν στην οικογένεια πως είναι «γελοίοι» και πως «το μόνο που πέτυχαν είναι ο οίκτος της κοινωνίας».

Η οικογένεια επέμεινε πως θέλει ένα σημάδι ζωής για να δει αν ο άνθρωπος της ζει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απαγωγείς και οικογένεια αντάλλαξαν 3-4 sms σε διάστημα περίπου 2 ωρών και στη συνέχεια «εξαφανίστηκαν» πάλι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις