Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πανικός: «Τρελό» αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε εκατοντάδες skateboarders (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός: «Τρελό» αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε εκατοντάδες skateboarders (vid)

Τον τρόμο έσπειρε ένα αυτοκίνητο στον δρόμο του Σάο Πάολο, όταν έπεσε πάνω σε εκατοντάδες άτομα που μετείχαν σε εκδήλωση για skateboarders. Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ήταν 10 το πρωί της Κυριακής όταν το μαύρο Ford EcoSport πέφτει στο πλήθος, ενώ οι Αρχές είχαν διακόψει την κυκλοφορία λόγω της εκδήλωσης. «Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν, κάποιοι […]

skate708

Τον τρόμο έσπειρε ένα αυτοκίνητο στον δρόμο του Σάο Πάολο, όταν έπεσε πάνω σε εκατοντάδες άτομα που μετείχαν σε εκδήλωση για skateboarders.

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ήταν 10 το πρωί της Κυριακής όταν το μαύρο Ford EcoSport πέφτει στο πλήθος, ενώ οι Αρχές είχαν διακόψει την κυκλοφορία λόγω της εκδήλωσης.

«Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν, κάποιοι νεαροί προσπάθησαν, φυσικά, να σπάσουν το αυτοκίνητο. Αλλά πολλοί άνθρωποι έτρεχαν προσπαθώντας να σωθούν, ενώ ο οδηγός έκανε ζιγκ-ζαγκ για να χτυπήσει το πλήθος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο τοπικό δίκτυο Globo.

«Το αυτοκίνητο παρέσερνε τους skaters, ενώ άνθρωποι είχαν σκαρφαλώσει πάνω του και ούρλιαζαν στο πλήθος να απομακρυνθεί», είπε ένας άλλος.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ταυτοποιήθηκε από τις πινακίδες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο οδηγός.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις