Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής της Εθνικής μπάσκετ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής της Εθνικής μπάσκετ

Ανακοινώθηκε το όνομα που θα οδηγήσει την Εθνική στο Eurobasket, μαζί με τους καλύτερους που θα έχει στα «χέρια» του. Το όνομα του Κώστα Μίσσα στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση της ομοσπονδίας. «Ο Κώστας Μίσσας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών και θα την καθοδηγήσει στις επόμενες υποχρεώσεις της αρχής γενομένης από […]

missas890

Ανακοινώθηκε το όνομα που θα οδηγήσει την Εθνική στο Eurobasket, μαζί με τους καλύτερους που θα έχει στα «χέρια» του.

Το όνομα του Κώστα Μίσσα στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

«Ο Κώστας Μίσσας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών και θα την καθοδηγήσει στις επόμενες υποχρεώσεις της αρχής γενομένης από το Ευρωμπάσκετ», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για «ομάδα καρδιάς».

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών. Είναι μια ομάδας καρδιάς και έντονων συναισθημάτων που ταυτίζονται με όλων των Ελλήνων.

Είχα την ευτυχία από πολύ μικρός είτε σαν αθλητής είτε σαν προπονητής Εθνικών συγκροτημάτων να τα βιώσω, και τώρα αντιμετωπίζω την κορυφαία πρόκληση που μπορεί να υπάρξει για κάποιον προπονητή στην πατρίδα του.

Πιάνουμε αμέσως δουλειά και τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρξουν κάποιες τελικές επαφές, θα γνωστοποιηθούν επίσημα οι συνεργάτες που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο, όπως φυσικά και οι παίκτες που θα κληθούν για την προετοιμασία», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις