19χρονος ξάφριζε τσάντες και πορτοφόλια στην πλαζ Βουλιαγμένης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

19χρονος ξάφριζε τσάντες και πορτοφόλια στην πλαζ Βουλιαγμένης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Πήγαινε στην πλαζ της Βουλιαγμένης, όχι για να κάνει μπάνιο, αλλά να… βουτήξει στις τσάντες και στα πορτοφόλια των άλλων λουομένων! Ο λόγος,  για έναν 19χρονο  Μαροκινό, ο οποίος ήρθε στα… χέρια με άλλους λουόμενους, όταν επιχείρησε να αφαιρέσει την τσάντα ενός λουόμενου, ο οποίος την ώρα εκείνη βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, […]

27.06.2017 | 17:36
Του Πέτρου Καρσιώτη
Πήγαινε στην πλαζ της Βουλιαγμένης, όχι για να κάνει μπάνιο, αλλά να… βουτήξει στις τσάντες και στα πορτοφόλια των άλλων λουομένων!
Ο λόγος,  για έναν 19χρονο  Μαροκινό, ο οποίος ήρθε στα… χέρια με άλλους λουόμενους, όταν επιχείρησε να αφαιρέσει την τσάντα ενός λουόμενου, ο οποίος την ώρα εκείνη βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το μπάνιο του
Οι κινήσεις του, όμως,  έγιναν αντιληπτές από άλλους επισκέπτες της πλαζ  και τελικά επετεύχθη η ακινητοποίηση και σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν  στο σημείο.
Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βουλιαγμένης προέκυψε ότι  ο δράστης, διάπραξε το τελευταίο δίμηνο επτά  παρόμοιες κλοπές σε διάφορες παραλίες της Βουλιαγμένης.
Ο 19χρονος έχει κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.
Οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.



Exit mobile version