Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / 19χρονος ξάφριζε τσάντες και πορτοφόλια στην πλαζ Βουλιαγμένης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

19χρονος ξάφριζε τσάντες και πορτοφόλια στην πλαζ Βουλιαγμένης

Του Πέτρου Καρσιώτη Πήγαινε στην πλαζ της Βουλιαγμένης, όχι για να κάνει μπάνιο, αλλά να… βουτήξει στις τσάντες και στα πορτοφόλια των άλλων λουομένων! Ο λόγος,  για έναν 19χρονο  Μαροκινό, ο οποίος ήρθε στα… χέρια με άλλους λουόμενους, όταν επιχείρησε να αφαιρέσει την τσάντα ενός λουόμενου, ο οποίος την ώρα εκείνη βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, […]

12052010dias1
Του Πέτρου Καρσιώτη
Πήγαινε στην πλαζ της Βουλιαγμένης, όχι για να κάνει μπάνιο, αλλά να… βουτήξει στις τσάντες και στα πορτοφόλια των άλλων λουομένων!
Ο λόγος,  για έναν 19χρονο  Μαροκινό, ο οποίος ήρθε στα… χέρια με άλλους λουόμενους, όταν επιχείρησε να αφαιρέσει την τσάντα ενός λουόμενου, ο οποίος την ώρα εκείνη βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το μπάνιο του
Οι κινήσεις του, όμως,  έγιναν αντιληπτές από άλλους επισκέπτες της πλαζ  και τελικά επετεύχθη η ακινητοποίηση και σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν  στο σημείο.
Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βουλιαγμένης προέκυψε ότι  ο δράστης, διάπραξε το τελευταίο δίμηνο επτά  παρόμοιες κλοπές σε διάφορες παραλίες της Βουλιαγμένης.
Ο 19χρονος έχει κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.
Οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.



Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις