Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φόνος Οικονομίδη μετά το όργιο: “Μου την έστησε η κοπέλα μου”, λέει ο δράστης
ΚΟΣΜΟΣ

Φόνος Οικονομίδη μετά το όργιο: “Μου την έστησε η κοπέλα μου”, λέει ο δράστης

Στη φυλακή βρίσκεται πλέον ο δολοφόνος του Μάκη Οικονομίδη, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ήθελε να υποστηρίξει την κοπέλα του καθώς του είπε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. ΕΟ 24χρονος Κρίστοφερ Μεμπρένο, σκότωσε με απανωτές μαχαιριές τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας τον 21χρονο ομογενή, ενώ ξυλοκοπήθηκε από άλλους δύο πριν καταλήξει. Σύμφωνα με την […]

92-0.οικονομιδηςμανος.42c6d17102a0642c2f7b007ca6fe6036

Στη φυλακή βρίσκεται πλέον ο δολοφόνος του Μάκη Οικονομίδη, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ήθελε να υποστηρίξει την κοπέλα του καθώς του είπε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

ΕΟ 24χρονος Κρίστοφερ Μεμπρένο, σκότωσε με απανωτές μαχαιριές τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας τον 21χρονο ομογενή, ενώ ξυλοκοπήθηκε από άλλους δύο πριν καταλήξει.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, το έγκλημα σημειώθηκε μετά το σεξουαλικό όργιο που είχαν ο Οικονομίδης, ένας φίλος του και η κοπέλα του δολοφόνου.

Ένας από τους δύο προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει το τρίο με την κοπέλα να αντιδράει και φεύγοντας να τηλεφωνεί στον Μεμπρένο υποστηρίζοντας πως τη βίασαν.

fonias-bruklin-ena

Εκείνος πήρε δύο φίλους του και πήγαν στο διαμέρισμα που τους είπε η κοπέλα σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Μπρούκλιν, όπου βρήκαν μόνο του τον Οικονομίδη και άρχισαν να τον χτυπούν. Τον άφησαν αιμόφυρτο και έφυγαν, ενώ εκείνος μπόρεσε να χτυπήσει την πόρτα ενός γείτονα, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Πέταξα τη ζωή μου για ένα γαμ… ψέμα; Η ζωή μου τελείωσε για ένα γαμ… ψέμα;», λέει τώρα ο δολοφόνος του 20χρονου στην New York Daily News, μέσα από την φυλακή.

Υποστηρίζει πως δεν θυμάται και πολλά καθώς ήταν υπό την επήρεια κάνναβης. Σε άλλο σημείο είπε πως ο Οικονομίδης τον χτυπούσε και αντέδρασε, όμως τίποτα δεν αποδεικνύει πως το θύμα επιτέθηκε.

«Ηθελα απλώς δικαιοσύνη. Ηθελα να τον κρατήσω εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία», λέει για το θύμα του.

Ο Μεμπρένο, είναι αντιμέτωπος με τουλάχιστον 23 χρόνια στη φυλακή και λέει στην New York Daily News: «Μου την έστησε η κοπέλα μου; Αξίζω να μάθω την αλήθεια»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις