Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τζανακόπουλος για Καμμένο- Γιαννουσάκη: “Οι κρατούμενοι μπορούν να μιλούν με όποιον θέλουν”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζανακόπουλος για Καμμένο- Γιαννουσάκη: “Οι κρατούμενοι μπορούν να μιλούν με όποιον θέλουν”

Στη Βουλή θα συζητηθεί το θέμα των συνομιλιών που είχε ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης με τον Πάνο Καμμένο. Θέση πήρε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, υποστηρίζοντας πως οι κρατούμενοι νομιμοποιούνται να παίρνουν όποιον θέλουν τηλέφωνο. Το μείζον είναι η υπόθεση για την οποία συζητάμε, υπάρχει μια τεράστια υπόθεση ναρκωτικών. Είναι […]

TZANAKOPOULOS_2

Στη Βουλή θα συζητηθεί το θέμα των συνομιλιών που είχε ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης με τον Πάνο Καμμένο.

Θέση πήρε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, υποστηρίζοντας πως οι κρατούμενοι νομιμοποιούνται να παίρνουν όποιον θέλουν τηλέφωνο.

Το μείζον είναι η υπόθεση για την οποία συζητάμε, υπάρχει μια τεράστια υπόθεση ναρκωτικών.

Είναι μια υπόθεση 2 τόνων ηρωίνης η οποία πρέπει να διαλευκανθεί, δεν υπάρχει καμία εξωθεσμική η παράνομη πράξη από την πλευρά του υπουργού. Δεν παρενέβη ο υπουργός, είπε ο κ. Τζανακόπουλος.
Το να μιλάει ο οποιοσδήποτε με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στη φυλακή δεν απαγορεύεται από κάποιον νόμο.

Πολιτικά ο κ. Καμμένος αυτό το οποίο έκανε ήταν να παραπέμψει την υπόθεση στον αρμόδιο υπουργό και σε καμία περίπτωση, είπε ο κ. Τζανακόπουλος δεν πιέστηκε ο κρατούμενος να καταθέσει προς μια κατεύθυνση.

Ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία στην υπόθεση αυτή ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, αυτό, είπε, δημιουργεί ερωτήματα.

Δεν βγήκε στη Νέα Δημοκρατία το καταστροφολογικό σενάριο στην οικονομία και τώρα επιχειρεί με την υπόθεση αυτή να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα κληθεί να απαντήσει σήμερα στα ερωτήματα του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κατάθεσε σχετική ερώτηση.

Η συζήτηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17.00, ενώ αμέσως μετά θα συζητηθεί και αντίστοιχη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρου Παπαθεοδώρου, προς τον υπουργό Δικαιοσύνης στην οποία θα απαντήσει ο Σταύρος Κοντονής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις