Παρέμβαση εισαγγελέα για το επικίνδυνο πρόβλημα των σκουπιδιών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για το επικίνδυνο πρόβλημα των σκουπιδιών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους τόνους σκουπιδιών να πνίγουν την Ελλάδα. Σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών, το πρόβλημα βάζει σε μεγάλο κίνδυνο και τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστώσει αν […]

26.06.2017 | 11:18

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους τόνους σκουπιδιών να πνίγουν την Ελλάδα.

Σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών, το πρόβλημα βάζει σε μεγάλο κίνδυνο και τη δημόσια υγεία.

Γι’ αυτό, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστώσει αν διαπράττονται αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα τα οποία συνδέονται με τη ρύπανση του περιβάλλοντος από τη συσσώρευση των απορριμμάτων.

Την προκαταρκτική εξέταση θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Δημ. Γκύζης και θα έχει ως αντικείμενο εάν και ποια αδικήματα διαπράττονται, καλώντας μάρτυρες και αξιολογώντας τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Exit mobile version