Κάθετος ο Μπουτάρης: “Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθαρίσουν την πόλη ιδιώτες”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθετος ο Μπουτάρης: “Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθαρίσουν την πόλη ιδιώτες”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Καθαρίζει η πόλη της Θεσσαλονίκης όπως όλα δείχνουν, από τα «χέρια» ιδιώτη, όπως αποφάσισε η διοίκηση του δήμου. Όπως είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, ήδη κατατέθηκαν τρεις προσφορές από ιδιώτες για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Αυτές θα εξεταστούν σε έκτακτη συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, ώστε να καταλήξει ο δήμος στην καλύτερη και να ξεκινήσει […]

26.06.2017 | 14:53

Καθαρίζει η πόλη της Θεσσαλονίκης όπως όλα δείχνουν, από τα «χέρια» ιδιώτη, όπως αποφάσισε η διοίκηση του δήμου.

Όπως είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, ήδη κατατέθηκαν τρεις προσφορές από ιδιώτες για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Αυτές θα εξεταστούν σε έκτακτη συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, ώστε να καταλήξει ο δήμος στην καλύτερη και να ξεκινήσει άμεσα ο καθαρισμός της Θεσσαλονίκης.

“Η απόφαση είναι ειλημμένη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπουν ιδιώτες. Η ανάθεση λέει ότι θα δουλέψουν επί 24ωρου βάσεως για να καθαρίσει η πόλη σε τρεις μέρες. Αυτό δεν θα πει ιδιωτικοποίηση γιατί είναι μία έκτακτη ανάγκη που δεν την καλύπτουν οι εργαζόμενοι” δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος χαρακτήρισε “απαράδεκτη” την ανακοίνωση που έβγαλε ο Συντονισμός Συλλόγων Δ. Θεσσαλονίκης, όπου απαιτείται να αποσυρθούν οι ιδιώτες για να επιτραπεί η κυκλοφορία των απορριμματοφόρων με προσωπικό ασφαλείας. “Λένε να αποσύρουμε τους ιδιώτες κι αυτοί να βγάλουν 15 αυτοκίνητα. Αυτά είναι κοροϊδιλίκια. Εγώ θα αποσύρω τον διαγωνισμό σε ιδιώτη, εάν πουν ότι βγαίνουμε αύριο το πρωί όλοι και καθαρίζουμε την πόλη”.

Ο δήμαρχος μάλιστα κατηγόρησε ανοιχτά το ΠΑΜΕ, χαρακτηρίζοντας το υποκινητή των απεργιών.

 

Exit mobile version