Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Κυριάκος Μητσοτάκης: “Θα κερδίσουμε τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν”
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Θα κερδίσουμε τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν”

Στα Τρίκαλα βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία και εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως το κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε γίνουν. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε το πρωί το δημαρχείο της Πύλης Τρικάλων, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους της περιοχής. Αφού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση […]

2227857

Στα Τρίκαλα βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία και εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως το κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε γίνουν.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε το πρωί το δημαρχείο της Πύλης Τρικάλων, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους της περιοχής.

image (4)

Αφού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την πως εξαπάτησε τον λαό και εγκλώβισε τη χώρα σε μια παρατεταμένη λιτότητα, ισχυρίστηκε πως η ΝΔ έχει σχέδιο για να τη βγάλει από την κρίση.

«Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται. Δεν μένουμε στο μεγάλο δημοσκοπικό προβάδισμα. Απλώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας. Δεν έχω αμφιβολία ότι η πλειοψηφία του λαού θα αγκαλιάσει την πρότασή μας. Θα κερδίσουμε τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν».

522772_5794440a2a-ba93f5e630afd196

Για τον πρωτογενή τομέα, είπε πως χρειάζεται ένας δυναμικός μετασχηματισμός του για να γίνει πυλώνας ανάπτυξης, προσθέτοντας πως θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση στους ορεινούς δήμους.

201706241102034777

Για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στους δήμους, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη και σημείωσε χαρακτηριστικά: «θέλουμε να δώσουμε αρμοδιότητες στους δήμους.

Οι προτεινόμενες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση θα μας βρουν κάθετα αντίθετους. Η απλή αναλογική θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ακυβερνησία».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις