Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκληρή κριτική Σουλτς σε Τραμπ, Πούτιν, Ερντογάν
ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρή κριτική Σουλτς σε Τραμπ, Πούτιν, Ερντογάν

Σκληρή κριτική εξαπέλυσε ο Μάρτιν Σουλτς στον Ντόναλντ Τραμπ, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Ταγίπ Ερντογάν Ο επικεφαλής των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών χαρακτήρισε τους τρεις ισχυρούς άντρες «απολυταρχικούς ηγέτες», υπογραμμίζοντας την ανάγκη να γίνει πιο δυνατή η Ευρωπαϊκή Ενωση καθώς η δημοκρατία αποδυναμώνεται στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Τουρκία. Μιλώντας στην εφημερίδα Passauer Neue Presse, […]

martin-soults

Σκληρή κριτική εξαπέλυσε ο Μάρτιν Σουλτς στον Ντόναλντ Τραμπ, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Ταγίπ Ερντογάν

Ο επικεφαλής των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών χαρακτήρισε τους τρεις ισχυρούς άντρες «απολυταρχικούς ηγέτες», υπογραμμίζοντας την ανάγκη να γίνει πιο δυνατή η Ευρωπαϊκή Ενωση καθώς η δημοκρατία αποδυναμώνεται στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Τουρκία.

Μιλώντας στην εφημερίδα Passauer Neue Presse, ο Σουλτς δήλωσε ότι στους G20 υπάρχουν κάποιοι που συμπεριφέρονται σαν απολυταρχικοί ηγέτες και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Τραμπ, τον Πούτιν και τον Ερντογάν.

«Είναι τώρα σημαντικό να ανανεώσουμε την Ευρώπη και να την κάνουμε ισχυρότερη. Οχι μόνο με λόγια, αλλά και με συγκεκριμένες πολιτικές» τόνισε.

Ο Σουλτς τα δίνει όλα για να κερδίσει τη Μέρκελ στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου, αλλά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το SPD είναι 14 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από τους Χριστιανοδημοκράτες και Χριστιανοκοινωνιστές.

Η Γερμανίδα καγκελάριος αναμένεται να φιλοξενήσει στις 7-8 Ιουλίου στο Αμβούργο τους ηγέτες των G20.

Στην κορυφή της ατζέντας είναι η δέσμευση του Τραμπ για επαναδιαπραγμάτευση εμπορικών συμφωνιών προς όφελος των

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις