Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πιάστηκε να κάνει σεξ με γαϊδούρι και τώρα πρέπει να το… παντρευτεί!
ΚΟΣΜΟΣ

Πιάστηκε να κάνει σεξ με γαϊδούρι και τώρα πρέπει να το… παντρευτεί!

Γαμπρός καλείται να ντυθεί ο άντρας με τα περίεργα βίτσια στο Μαλαμουλελέ της Βόρειας Αφρικής, που δεν φανταζόταν μάλλον με τίποτα πως θα πιαστεί στα πράσα. Ο ιδιοκτήτης ενός… γαϊδουριού- ναι, καλά διαβάσατε- τσάκωσε τον άντρα να κακοποιεί σεξουαλικά το ζώο και έσπευσε να το καταγγείλει στους γηραιότερους. Όπως υποστήριξε, δεν ήταν η πρώτη φορά […]

gaidouria

Γαμπρός καλείται να ντυθεί ο άντρας με τα περίεργα βίτσια στο Μαλαμουλελέ της Βόρειας Αφρικής, που δεν φανταζόταν μάλλον με τίποτα πως θα πιαστεί στα πράσα.

Ο ιδιοκτήτης ενός… γαϊδουριού- ναι, καλά διαβάσατε- τσάκωσε τον άντρα να κακοποιεί σεξουαλικά το ζώο και έσπευσε να το καταγγείλει στους γηραιότερους.

Όπως υποστήριξε, δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε τον άντρα να προσεγγίζει το γαϊδούρι κοντά στον ποταμό Λιμπόπο και να ερωτοτροπεί μαζί του.

«Όταν τον έπιασα, μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά, με τον δράστη να καλείται από τις κοινοτικές αρχές, όμως να εμφανιστεί.

Η αρρωστημένη υπόθεση έφτασε στο Shigalo Tribal Authority Council, με τον ιδιοκτήτη του άτυχου τετράποδο να ζητάει από τον κτηνοβάτη να παντρευτεί το γαϊδούρι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις