Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Βούλωσε το δίκτυο της αποχέτευσης από τα κρυμμένα ναρκωτικά!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούλωσε το δίκτυο της αποχέτευσης από τα κρυμμένα ναρκωτικά!

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ που κλήθηκαν να ελέγξουν φρεάτια στην περιοχή της Αυλίζας στο Μενίδι, έπειτα από διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ότι η αποχέτευση έχει βουλώσει. Μόλις άνοιξαν τα καπάκια σε τρία φρεάτια της οδού Σαμαρίνας, στο τμήμα μεταξύ Ροδαυγής και Ιλισού, διαπίστωσαν ότι η […]

mdnssxo1

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ που κλήθηκαν να ελέγξουν φρεάτια στην περιοχή της Αυλίζας στο Μενίδι, έπειτα από διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ότι η αποχέτευση έχει βουλώσει.

Μόλις άνοιξαν τα καπάκια σε τρία φρεάτια της οδού Σαμαρίνας, στο τμήμα μεταξύ Ροδαυγής και Ιλισού, διαπίστωσαν ότι η αιτία που είχε βουλώσει το δίκτυο της αποχέτευσης ήταν οι πολλές σακούλες με τα ναρκωτικά που φαίνεται ότι είχαν κρύβει εκεί οι διακινητές!

Στα τρία φρεάτια υπήρχαν περίπου 40 στεγανοποιημένα σακουλάκια, που το καθένα ζύγιζε ένα κιλό, τα οποία έβαλαν εκεί μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου και τους ελέγχους της ΕΛΑΣ.

Μόλις οι υπάλληλοι άρχισαν να βγάζουν τις σακούλες από τα φρεάτια για να τα ξεβουλώσουν, έγιναν αντιληπτοί από διακινητές της περιοχής, οι οποίοι άρχισαν να τους βρίζουν και να τους πετούν μπουκάλια και ποτήρια για να φύγουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ωστόσο, μέχρι να φτάσει το πρώτο περιπολικό στο σημείο, οι διακινητές είχαν προλάβει να εξαφανίσουν όλα τα σακουλάκια με τα ναρκωτικά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις