Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χιλιάδες τα μηνύματα συμπαράστασης στον Σταύρο Θεοδωράκη μετά την ανάρτηση του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες τα μηνύματα συμπαράστασης στον Σταύρο Θεοδωράκη μετά την ανάρτηση του

  Συγκίνησε όλη την Ελλάδα ο Σταύρος Θεοδωράκης με την ανάρτηση του για την υγεία του, λέγοντας πως «τελικά δεν είναι όλα καλά». Χιλιάδες κυριολεκτικά χρήστες, του ευχήθηκαν περαστικά και εξέφρασαν την στήριξη τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ο κ. Θεοδωράκης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση […]

 

Óõíåäñßáóç ôçò ÊïéíïâïõëåõôéêÞò ÏìÜäáò ôïõ Ðïôáìéïý ôçí ÄåõôÝñá 16 Öåâñïõáñéïõ 2015, óôçí ÂïõëÞ. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Συγκίνησε όλη την Ελλάδα ο Σταύρος Θεοδωράκης με την ανάρτηση του για την υγεία του, λέγοντας πως «τελικά δεν είναι όλα καλά».

Χιλιάδες κυριολεκτικά χρήστες, του ευχήθηκαν περαστικά και εξέφρασαν την στήριξη τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση νεοπλάσματος στην περιοχή της κάτω κοιλίας, όμως τα πράγματα δεν είναι τέλεια.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook την Παρασκευή ο επικεφαλής του Ποταμιού, οι ιστολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά το χειρουργείο έδειξαν ότι για τους επόμενους μήνες πρέπει να λάβει φαρμακευτική αγωγή. «Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν».

«Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος», ανέφερε στην ειλικρινή ανάρτησή του ο πολιτικός, επισημαίνοντας ότι η απόφαση του να αγωνιστεί μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να αλλάξει τα πάντα στη χώρα «δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο».

«Σταύρο κράτα γερά! Με την βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά!», «Σε χρειαζόμαστε δίπλα μας, δυναμικό, αντισυμβατικό, υγιή», «Είσαι μαχητής και είμαι σίγουρη ότι θα την κερδίσεις και αυτή τη μάχη», ήταν μερικά από τα σχόλια που ανάρτησαν φίλοι του πολιτικού κάτω από τη δημοσίευσή του σε facebook και twitter.

theodorakis-tweet-7 theodorakis-tweet-6 theodorakis-tweet-5 theodorakis-tweet-4 theodorakis-tweet-2 theodorakis-tweet-1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις