Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πτώση ελικοπτέρου: Αυτοί είναι οι δύο νεκροί (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πτώση ελικοπτέρου: Αυτοί είναι οι δύο νεκροί (pics-vid)

Στη θλίψη βυθίστηκε η χώρα από την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί, όταν ψεκαστικό ελικόπτερο κατέπεσε στον Σχοινιά. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας νοσηλεύεται. Ο Άκης Βουλγαρέλης, ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο πήγε για βόλτα και μάλιστα μετέδιδε ζωντανά μέσω Facebook την μοναδική αυτή εμπειρία, που έμελλε να είναι και η τελευταία του. «Έλεγχος […]

θυ

Στη θλίψη βυθίστηκε η χώρα από την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί, όταν ψεκαστικό ελικόπτερο κατέπεσε στον Σχοινιά.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας νοσηλεύεται.

Ο Άκης Βουλγαρέλης, ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο πήγε για βόλτα και μάλιστα μετέδιδε ζωντανά μέσω Facebook την μοναδική αυτή εμπειρία, που έμελλε να είναι και η τελευταία του. «Έλεγχος βάρδιας από ψηλά», ήταν ο τίτλος που έβαλε στην ανάρτηση αυτή. Πίσω του αφήνει τον γιο του, ενώ όσοι τον ξέρουν, μιλούν για ένα εξαίρετο οικογενειάρχη και άνθρωπο με ήθος.

e3

Ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης ασχολούνταν με το bodybuilding και μάλιστα με σημαντικές διακρίσεις.

e1 e4 e2

Ο δεύτερος νεκρός είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου, Δημήτρης Πρέντζας, ένας πολύ έμπειρος πιλότος όπως λένε όσοι τον γνώριζαν.

pilotos-elikoptero-sxoniias

Ήταν συνταξιούχος της συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με δική του εταιρεία με ελικόπτερα, η οποία έχει έδρα στον Πειραιά.

Τραυματίας είναι ένας φοιτητής ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κάκωση στον θώρακα, κατάγματα στα πλευρά και στην ωμοπλάτη και θλάσεις σε άλλα σημεία του σώματός του.

O αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου μίλησε στο protothema.gr και εξήγησε πώς έγινε η τραγωδία: «Το περιστατικό έγινε εκτός υπηρεσίας. Αφού τελείωσε τη ρίψη ο χειριστής, ένας φοιτητής που συμμετέχει σε 6μηνο πρόγραμμα στην περιφέρεια ζήτησε να κάνουν μία βόλτα για να δει τη διαδικασία. Τότε, και ο υπάλληλος ασφαλείας του υγροβιότοπου ζήτησε να μπει και εκείνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν σε καλώδια της ΔΕΗ».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις